• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBek bezi alerji sorunu :(

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
kızlar 3 günlük bebeğime molfix 1 numara almıştık kullandık hani şu yeni çıkanlardan göstergeli olan. Bebeğime alerji yaptı. İlk kızıma da prima yapmıştı şimdi ne yapcam hangi markayı alcam deneyimlerinizi paylaşabilir misiniZ? Not: ıslak mendil kullanmıyoruz pamukla suyla temizliyoruz

Slepy i deneyebilirsiniz .bizim alerji ve pişiğimizi düzeltti . Sızdırma yapıyor bende sık sık değiştirdim . Kızarıklık filan kalmadı . Bende pamuk ve su kullanıyorum eğer alerjik se bünyesi mecbur kaşmadıkça siz de kullanmamaya devam edin .

Slepy i deneyebilirsiniz .bizim alerji ve pişiğimizi düzeltti . Sızdırma yapıyor bende sık sık değiştirdim . Kızarıklık filan kalmadı . Bende pamuk ve su kullanıyorum eğer alerjik se bünyesi mecbur kaşmadıkça siz de kullanmamaya devam edin .
Slepy uygun olunca insan acaba diye düşünüyor ama çarem Yok eşim slepy yada komili alalım dedi . Zaten ilk kızımı da ıslak mendil kullanmadım ilk 6 ay bunda da pamuk su kullanıyorum umarım geçer çünkü kıpkırmızı ve tomurcuk çıkmış

Onu Öner'i Dr üçüz telefonla konuştuk . Hemen aldık umarım faydası olur. En iyi markaymış galiba. Ben sebamed kullanıyordum Dr bu daha iyi dddi
Benim oglum yazin gelmesiyle poponun komple dis yarafi isilik oldu...gunde 2 kere kalin tabaka seklinde surdum 3 gunde bitti

Bende kullanıyorum sudocrem i . Çabuk geçiriyor. Bi de tabi her bez her bebeğe iyi gelmiyor . İnş en kısa zamanda geçer geçmiş olsun

kızlar 3 günlük bebeğime molfix 1 numara almıştık kullandık hani şu yeni çıkanlardan göstergeli olan. Bebeğime alerji yaptı. İlk kızıma da prima yapmıştı şimdi ne yapcam hangi markayı alcam deneyimlerinizi paylaşabilir misiniZ? Not: ıslak mendil kullanmıyoruz pamukla suyla temizliyoruz

Biz ilk günden beri huggies kullanıyoruz. yenidoğan olduğu için ve prematüre doğduğu için çok araştırdık, en iyisinin huggies olduğuna karar verdik deneyimlerimizden yola çıkarak. hem taşma problemi olmadı, diğerlerinde oldu mesela. e taşma olunca pişik olma ihtimali de haliye yükseliyor. ondan dolayı huggies'den şaşmıyoruz artık. pamuklu suyu da şu paket satılan ince hassas pamuklardan kullanmanızı tavsiye ederim abartma diyeceksiniz belki ama biz iyi su kullanıyoruz hep. ondan bile çekiniyoruz yani prematüre olduğu için.

Biz ilk günden beri huggies kullanıyoruz. yenidoğan olduğu için ve prematüre doğduğu için çok araştırdık, en iyisinin huggies olduğuna karar verdik deneyimlerimizden yola çıkarak. hem taşma problemi olmadı, diğerlerinde oldu mesela. e taşma olunca pişik olma ihtimali de haliye yükseliyor. ondan dolayı huggies'den şaşmıyoruz artık. pamuklu suyu da şu paket satılan ince hassas pamuklardan kullanmanızı tavsiye ederim abartma diyeceksiniz belki ama biz iyi su kullanıyoruz hep. ondan bile çekiniyoruz yani prematüre olduğu için.
Bende huggies kullanıyorum artık. Arka taraftaki lastikli gibi yerden taşmıyor . Prima kadar berbat bir bez Yok. Molfixte berbat. Genel olarak huggies te taşırıyor yanlardan ama yapacak bişey Yok

Back
X