Bebek beslenme

af000

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
921
1
680
23
Kızlar bebeğim beş ay iki günlük sütüm yetmiyo mama yemiyor napmam lazım şaştım kaldım internette her şeye zararlı yazıyor çocuk büyüten anneler bi akıl verin

Mamayı değiştirmeyi düşündünüz mü belki sevmemiştir tadını birde diş çıkarıyor olabilir ondan iştahsız olabilir bezleri ne durumda cişli kakalı bezleri dolu oluyor mu

Mamayı değiştirmeyi düşündünüz mü belki sevmemiştir tadını birde diş çıkarıyor olabilir ondan iştahsız olabilir bezleri ne durumda cişli kakalı bezleri dolu oluyor mu
Değiştirdim mamayı en fazla üç bez dolu oluyor genelde iki ama

Değiştirdim mamayı en fazla üç bez dolu oluyor genelde iki ama
Huysuzluk falan var mı belki dişten dolayıdır doktor diş jeli verebilir belki öyle rahatlar uyku düzeni iyiyse diştende olmayabilir sağlık ocağında ki ebenize bir sorun isterseniz birşeyler önerebilir

Huysuzluk falan var mı belki dişten dolayıdır doktor diş jeli verebilir belki öyle rahatlar uyku düzeni iyiyse diştende olmayabilir sağlık ocağında ki ebenize bir sorun isterseniz birşeyler önerebilir
Uyku düzeni de sıfır ama doğduğundan beri böyle kolikti gündüz az uyuyor gece de çok geç uyuyor üç dört bazen beş kez uyanıyo

Uyku düzeni de sıfır ama doğduğundan beri böyle kolikti gündüz az uyuyor gece de çok geç uyuyor üç dört bazen beş kez uyanıyo
Zamanla düzene girer merak etmeyin apalamaya başlasın yorulur uyur dışarı çıkarsınız yorulur uyur birde ek gıdaya az kalmış farklı tatlar deneyince iştahı açılır merak etmeyin

Zamanla düzene girer merak etmeyin apalamaya başlasın yorulur uyur dışarı çıkarsınız yorulur uyur birde ek gıdaya az kalmış farklı tatlar deneyince iştahı açılır merak etmeyin
Ek gıdaya kadar napcam bilmiyorum

Siz sağlık ocağında ki ebenizle görüşün isterseniz bir öneride bulunur mutlaka sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah geçici bir süreç benim kızda zaman zaman iştahsız olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…