Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebeğim beş ay iki günlük sütüm yetmiyo mama yemiyor napmam lazım şaştım kaldım internette her şeye zararlı yazıyor çocuk büyüten anneler bi akıl verin
Mamayı değiştirmeyi düşündünüz mü belki sevmemiştir tadını birde diş çıkarıyor olabilir ondan iştahsız olabilir bezleri ne durumda cişli kakalı bezleri dolu oluyor mu
Mamayı değiştirmeyi düşündünüz mü belki sevmemiştir tadını birde diş çıkarıyor olabilir ondan iştahsız olabilir bezleri ne durumda cişli kakalı bezleri dolu oluyor mu
Huysuzluk falan var mı belki dişten dolayıdır doktor diş jeli verebilir belki öyle rahatlar uyku düzeni iyiyse diştende olmayabilir sağlık ocağında ki ebenize bir sorun isterseniz birşeyler önerebilir
Huysuzluk falan var mı belki dişten dolayıdır doktor diş jeli verebilir belki öyle rahatlar uyku düzeni iyiyse diştende olmayabilir sağlık ocağında ki ebenize bir sorun isterseniz birşeyler önerebilir
Zamanla düzene girer merak etmeyin apalamaya başlasın yorulur uyur dışarı çıkarsınız yorulur uyur birde ek gıdaya az kalmış farklı tatlar deneyince iştahı açılır merak etmeyin