Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Herkese merhaba,
Ben deneyimli annelerden öneri almak istiyorum.. Bebek beşikler inde ne önerirsiniz marka yada model olarak? Anne yanında Park yatak dedikleri model alayım sonrasında odasına koyarım diyorum.. Çok fazla Mobilya alıp doldurmak istemiyorum odasını.. Zaten fazladan dolap komodin tarzı seyler var.. Sadece yatak önerisi almak istiyorum..
Cevap verip zaman ayıranlara şimdiden teşekkürler..
Çünkü sen geldin, aşk sana benzedi..
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,
Ben deneyimli annelerden öneri almak istiyorum.. Bebek beşikler inde ne önerirsiniz marka yada model olarak? Anne yanında Park yatak dedikleri model alayım sonrasında odasına koyarım diyorum.. Çok fazla Mobilya alıp doldurmak istemiyorum odasını.. Zaten fazladan dolap komodin tarzı seyler var.. Sadece yatak önerisi almak istiyorum..
kesinlikle park yatak kullanın derim.. yatağımın yanında duruyor istediğim gibi ağladığında kendime doğru çekip kullanabiliyorum.. zaten doğduktan sonra iyice pimpirikli oldum
ahşap olsa beşik heralde paranoya yapardım :)
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
En iyisi park beşik canım hem istedigin yere çekersin kurulumu kaldirması kolay yerde kaplamaz uzunca surede yatabilir icinde
Marka model fark etmez hepsi ayni park yataklarin. Park yatak bebek için kullanisli oluyor. işin bittiğinde topla kaldır koy. bir yere gittiğinde yanında götür bebek kendi yatağında yatmaya devam etsin güvende.
Herkese merhaba,
Park yatagimiz var. Ancak benim pasam sallanmayi cok seviyor. Bambam besik aldik. Cok muyluyuz :)
cevaplar ıcın herkese tesekkurler
ben de ahsap besık ıle oyunparkı park yataklar arasında kaldım..uzun surelı de kullanım olsun ıstıyorum..bıraz daha arastırıp ona gore alıcaz ıns :)
Bşlngç:72 Hdf:58 Gncl:57.5 oğulcuğum 13 aylık
Kayıtlı Üye
Biz de o kadar araştırıp beşik aldık içine ortopedik antialerjik vs yatak aldık 1ay kenar korumalığı baktık begenemedik en sonunda kumaş, sünger aldık kendimiz diktirdik bi sürü çarşaf aldık. Sonuç besikte doğru düzgün uyumadıgı için tavana çingene salıncağı yaptık şuan onda uyuyor beşiği muhtemelen kaldırıcaz
❤️ Bir prens ❤️ Bir prenses ❤️
Kayıtlı Üye
park yatak en iyisi.. 4 yıl oğlum kullandı 1.5 yıl yeğenim şimdi de kızım kullanacak sağlam hiçbir şey olmadı
hem rahat seyahate gittiğimde aman yatak derdim olmadıı yanımda yatağımı da götürdüm.. büyük rahatlık
Merhaba canım ;
Bende çok araştırdım bi türlü karar verememiştim sonunda 2 tane beşik aldım biri ahşap kademeli olanlardan,(yatak odası için ) diğeri de günlük oda da kullanım için salıncak gibi olanlardan.... mayıs da kullanmaya başlıcaz inşallah =) böylesi daha mantıklı geldi bana
Beşiğimiz var ama pek kullanmıyoruz ahşap yatak öneririm eğer direk odasına yatıracaksanız biz öyle yaptık. Sallanmayada alışmadı bu şekilde.