Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğluma hamileyken örmüştüm.. Geçen gün hurçları temizlerken çıkardım.. Altına astar yanlarına güpür diktim... şıklık katması için de bir tane fiyonk.. Nasıl olmuş hanımlar..
Oğluma hamileyken örmüştüm.. Geçen gün hurçları temizlerken çıkardım.. Altına astar yanlarına güpür diktim... şıklık katması için de bir tane fiyonk.. Nasıl olmuş hanımlar..
hayırlısı tabi inşallah. örecem inşallah bundan da. bir tane örüyordum kışın şu trabzan yapıp içine ip geçirilen modelden de yaz gelince kaldı. o bitsin de
hayırlısı tabi inşallah. örecem inşallah bundan da. Bir tane örüyordum kışın şu trabzan yapıp içine ip geçirilen modelden de yaz gelince kaldı. O bitsin de
cok güzel olmus :) bende bekarken 64 parcadan olusan kareler yaptim.. zamani gelince insaAllah onlari battaniye olarak diktirecegim.. ayni senin gibi altina astar gecirterek.. bordo mavili bir bebek battaniyesi olacak insaAllah