bebek banyosu

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
arkadaşlar ben bebeğimi yanlız yıkıyorum ama çok zorlanmaya başladım. yeni doğduğunda nisbeten daha kolay yıkıyordum lakin kilosu arttıkça rahat yıkayamamaya başladım. henüz 2 aylık olduğu için küvetin içine oturtamıyorum. bir yandan bebeği tutup bir yandanda yıkayama çalışmak benim için işkence olmaya başladı. saçlarında konakları olduğu içinde her 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyorum. sizler nasıl yıkıyorsunuz bebişleri:uhm:

tek başına zordur elbette yaa . ben hazıranda doğum yapıcam kısmetse. kayınvalıdem annem yanımda olucaklar teyzemlerde artık cumbur cemaat yıkarız sanırsam :KK70:

arkadaşlar ben bebeğimi yanlız yıkıyorum ama çok zorlanmaya başladım. yeni doğduğunda nisbeten daha kolay yıkıyordum lakin kilosu arttıkça rahat yıkayamamaya başladım. henüz 2 aylık olduğu için küvetin içine oturtamıyorum. bir yandan bebeği tutup bir yandanda yıkayama çalışmak benim için işkence olmaya başladı. saçlarında konakları olduğu içinde her 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyorum. sizler nasıl yıkıyorsunuz bebişleri:uhm:

canım benim
file al mutlaka
çok işe yarıyor
bebişi yatırıyorsun
rahat rahat yıkarsın
hem bebek de çok rahat ediyor
filenin üzerinde yıkamaya başladıktan sonra benim kızım yıkanırken hiç ağlamaz oldu ...

canım ben annnemle yıkıyorum sanada eşin yardım etsinbanyo filesi yada minderi kullan çok rahat edersin

ben file almıştım ama arkadaşım süngerle daha rahat olduğunu söyledi bebek süngeri al çok rahat mış.

canım muhakkak banyo filesi al ve eşin yardım etsin.kolay gelsin.

ahh...ahhh... benim eşim malesef bana yardımcı olmuyor kızlar. hadi birlikte yıkayalım dediğimde önüme bahaneler sıralıyor. bende kendim yıkıyorum. file veya süngeri deneyeceğim. hepinize teşekkürler.

ahh...ahhh... benim eşim malesef bana yardımcı olmuyor kızlar. hadi birlikte yıkayalım dediğimde önüme bahaneler sıralıyor. bende kendim yıkıyorum. file veya süngeri deneyeceğim. hepinize teşekkürler.

allah allahhhh
ne demek bahaneler sıralamak yaaa
kusura bakma canım ama yardım etmeye mecbur eşin

cnm ben tek yıkıyorum ve oglum 3 aylık oldu bende zorlanıyorum ama sabır 6 ayda orturmaya baslar o zaman rahatlarsın benım oglum fılede cok aglıyo usuyo herhalde ama genede dene istersen

CANIM BİZDE İLK DEFA YALNIZ KALDIK VE EŞİMLE BİRLİKTE BANYO YAPTIRDIK BİZ FİLELİ KÜVETLE BANYO YAPTIRIYORUZ KORKTUGUM GİBİ OLMADI ÇOOK KOLAYMIŞ İLK YAPIŞIMIZDA ELİMİZ AYAGIMIZA DOLANDI AMA KOLAYMIŞ. POLYANA CANIM YANLIŞ ANLAMA AMA EŞİN AYIP ETMİŞ BAHANELER UYDURARAK YARDIM ETMEYE BENCE OTURUN BİR GÜZEL KONUŞUN BEBEK SONUÇTA TEK BAŞINA YAPILMADI ODA SANA HERTÜRLÜ YARDIMDA BULUNMASI GEREKİYOR TEK BAŞINA YAPMAK ÇOOOK ZOR BENİM EŞİM NÖBETE GİDİYOR BANA YEMEK YAPMA BEN GELİNCE YAPARIM SAKIN BİR İŞ YAPMA DİYE UYARIYOR HELE BANYO KONUSUNU TEK BAŞINA ASLA YAPTIRMIYOR. ARTIK ANNEMLERDE YOK YANIMIZDA YALNIZIZ BEN SADECE BEBEGE BAKIYORUM EŞİMDE EV İŞLERİNE YEMEK FALAN YAPIYOR YANİ ANLAYACAGIN SİZDE EV İŞLERİ PAYLAŞMALISINIZ BERABER YAPMALISINIZ. YOKSA ÇOOK ZOR TEK BAŞINA....
CANIM NEYSE KUSURA BAKMA YANLIŞ BİŞEY YAZMADIM ÜZMEDİM UMARIM SANA BU TÜR KÜVETLERİ ÖNERİRİM ÇOOK RAHAT BENİM KİNİN RESMİNİ GÖSTEREYİMM

tatlım ben eşini gercekten anlamadım
nunda cocugu sonucta seninle paylaşması lazım bahaneleri filan dinleme tek başıma yapamıyorum cocugun bir yerine zarar gelecek filan de sen daha etkili bahaneler bul

canım sen ondan daha etkili bahaneler sun
korkuyorum cocugun bir yerine bişey olacak de

canim oncelikle merhaba guzelim benim uc bucuk yasinda oglum var onu bu yasa kadar hep ben yikadim kizimda uc aylik olucak nerdeyse yine ben yikiyorum once ben kuvetini dolduruyorum oncesinde bes dakka once sacini bebe yagiyla yaglayip konaklarini temizliyorum.sonrasinda esyalarini isitirken kuveti doluyo sonrasinda kolumun uzerine yatiriyorum .suyun icine birinci gun bebek yagi ikinci gun biraz bebe sanpuani koyuyorum cildi kurumasin diye.sonrasiunda bezle once yuzunu kulaklarinin arkasini sonra heryerine yikiyorum ama hamen yapiyorum herseyi usumesin diye.kuvetin altinada kirli kiyafetlerini koyuyorumki sirti acimasin diye.sonra fonle kuruluyorum vucutunu bu arada yagli<yorum.canim ben tek basima yikiyorum sezeryanla dogum yaptim yinede tek basima yikadim .

X