Doğuma Hazırlık bebek banyo havlusu..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
kızlar bebegıme banyo havlusu almak istiyorum yumusak ve emıcı olsun tavsıye edebılecegınız marka veya magaza varmı ist anadolu yakasında..

ben sevi bebeden aldım, ama annem şöle bişi önerdi, havlunun içine hani şu ağız bezi yaptığımız tülbentler varya, onlardan koy dedi, ilk zamanlar çok hassas oluylarmış, sana da tavsiye ederim

ben sevi bebeden aldım, ama annem şöle bişi önerdi, havlunun içine hani şu ağız bezi yaptığımız tülbentler varya, onlardan koy dedi, ilk zamanlar çok hassas oluylarmış, sana da tavsiye ederim

evet ben ilk oğluma da yapmıştım, bu oğluma da yapıcam inşallah. çünkü havlu ne kadar yumuşak olursa olsun ciltleri ilk aylar çok hassas olduğu için kızarıklık ve tahriş yapıyor.

canım cvp ıcın tşk ederım peki ne kadar aldın ve takım gıbı mı satılıyor ıcınde neler var. annem saolsun tulbentlerden kucuk kucuk mendıl yapıyor kenarı ıgne oyasından inş allahım bebeklerımıze kullanmayı nasıp eder.

cnm ben ikeadan aldım,20tlye.çok kullanışlı görünüyo.2 tanede pazardan almıştım.ama arkadaşların dediği gibi içlerine tülbent koyup kullanıcam.2 tanede tülbent aldım.tülbenti eşarp satan heryerden bulabilirsin cnm.ama alıp annen kenarlarını çevirse daha güzel olur.

Ben Özdilekten aldım. Henüz kullanmadım ama yıkadım ve yumuşaklığını tamamen korudu.Tavsiye ederim. Yanılmıyorsam 9 TL idi.

canım cvp ıcın tşk ederım peki ne kadar aldın ve takım gıbı mı satılıyor ıcınde neler var. annem saolsun tulbentlerden kucuk kucuk mendıl yapıyor kenarı ıgne oyasından inş allahım bebeklerımıze kullanmayı nasıp eder.

takım olanda vardı ama ben yeni doğduğunda sadece havlu kullanabileceği için tek havlu aldım 10 lt ye

cvplar ıcın tşkler kızlar kendıme özdilek kullanıyorum gercekten kalıtelı ve emıcı bebegıme de özdilek alım.

ben idilbabyden aldım tek almadım tamset hastane çıkışının içinde vardı 90 tl ye almıştım ama mutlaka tek havlusuda vardır yumuşacık yıkadım ütüledim oğluşumu bekliyo

X