Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sevi bebeden aldım, ama annem şöle bişi önerdi, havlunun içine hani şu ağız bezi yaptığımız tülbentler varya, onlardan koy dedi, ilk zamanlar çok hassas oluylarmış, sana da tavsiye ederim
ben sevi bebeden aldım, ama annem şöle bişi önerdi, havlunun içine hani şu ağız bezi yaptığımız tülbentler varya, onlardan koy dedi, ilk zamanlar çok hassas oluylarmış, sana da tavsiye ederim
evet ben ilk oğluma da yapmıştım, bu oğluma da yapıcam inşallah. çünkü havlu ne kadar yumuşak olursa olsun ciltleri ilk aylar çok hassas olduğu için kızarıklık ve tahriş yapıyor.
cnm ben ikeadan aldım,20tlye.çok kullanışlı görünüyo.2 tanede pazardan almıştım.ama arkadaşların dediği gibi içlerine tülbent koyup kullanıcam.2 tanede tülbent aldım.tülbenti eşarp satan heryerden bulabilirsin cnm.ama alıp annen kenarlarını çevirse daha güzel olur.
ben idilbabyden aldım tek almadım tamset hastane çıkışının içinde vardı 90 tl ye almıştım ama mutlaka tek havlusuda vardır yumuşacık yıkadım ütüledim oğluşumu bekliyo