bebek bakımı

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
50
44
yenı doğan bebeğin altını değiştirirken ıslak mendıl kullanıyormusunuz..

pısık olmasın dıye neler yapıyorsunuz

YOK CANIM BEN YENİ DOĞDUGUNDA BEBEGIM PAMUK VE KAYNAMIS SOGUTULMUS SU KULLANDIM OGLUM 3 AYA YAKLASTI YENI YENI KULLANIYORUM ISLAK MENDIL
PİŞİK OLMASIN DIYEDE HER ALT ACMADA POPOSUNU YIKIYORUM BIRAZ HAVALANDIRIP PİŞİK KREMİNİ SÜRÜYORUM VE BAĞLIYORUM ALTINI CANIM AMA İL ZAMNALAR PİŞİK KREMİDE KULLANMADIM CİLDİNE AGIR GELIR DIYE BEBE YAĞI SURUYORDUM şutarafagitti

yaseminsenin dediği gibi yıkamak en güzeli yıkama fırsatı bulamadığında da temiz mümkünse kaynamış ılık su ile ıslatılmış pamuk en sağlıklısı.ıslak mendillerde bozulmasın kokmasın diye dünyanın kimyasal koruyucu maddesi var kesinlikle önermiyorum.düşün bir bak, bir bezi ıslat ve poşete koyup bağla çok değil 3 gün beklet nasıl pis kokar.işte ıslak mendiller öle kokmasın diye dünyanın koruyucu maddesini koyuyorlar .

bende ıslak mendil kullanmıyorum..hergün taze su kaynatıyorum peteğin üstünde bekletiyorum soğumasın diye,pamukla temizliyorum poposunu..biraz havalandırıyorum..günde iki seferde hametan sürüyorum..

bend eaynı şeyi öenerecektim ama artık MAŞŞALLAH hanımlar bilinçli artık

kizlar benim doktorum islak mendil onerdi ben kullaniyorum ilk gunden beri ve cok sukurne pisik oldu ne kizariklik bebkelr icin ozel olandan alirsaniz ve pisik kremini surerseniz hic bisey olmaz tatlis annisler

Bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum. Sadece çok kaka yaptığı zamanlar pişik oluyor. Onun içinde eczaneden aldığım kremi kullanıyorum. Ama şimdi yaz geldi. Rahat rahat yıkayabilirim.
Zaten kızım ilk aylar bir kaka yapıyordu ensesine kadar. Sizinde öyle oluyormu bilmiyorum ama yıkamadan mümkün değil temizlenmiyordu.

bende evde pamuk kullanıyorum nemlendırıp,ama dısardaysam nıvea nın ıslak mendılı var bebekler ıcın ozel gercekten cok guzel onu kullanıyorum hıc pısık problemı yasamadım

kizlar benim doktorum islak mendil onerdi ben kullaniyorum ilk gunden beri ve cok sukurne pisik oldu ne kizariklik bebkelr icin ozel olandan alirsaniz ve pisik kremini surerseniz hic bisey olmaz tatlis annisler
hangı marka aldınız doktorunuz mu onerdı.............................

Ben pamuk ve suyla temizlemeyi denedim her tarafa yapışıyor berbat oluyor. Ben Uni baby'nin ve Fresh'n Soft'un yeni doğanlar için sadece pamuk ve sudan oluşan ıslak medili var onu kullanıyorum. Pamukla silmekten çok daha kolay, bir pakette 40 tane var. Günde en az bir defa yıkayıp, iyice kuruladıktan sonra havalandırıyor ve kremliyorum henüz hiç pişiğimiz olmadı.

bende ıslak mendil kullandım hiçte pişik olmadı çok şükür banada dr um önermişti unı baby yenidoğan (genelde eczanelerde satılıyo)çok güzel saflaştırılmış su ve pamuktan ibaret hatta bi ara mecburiyetten başka bi marka kullandım pişik yaptı hemen unı baby yenidoğanı aldım pişik falan uçtu gittiiiiiii

X