Bebek bakımı günlük ev temizlik işide olabilir

mrym34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
18
0
6
34
İstanbul
Merabalar 37 yasında evli bir cocuk sahıbı ist küçükçekmecede ikamet ediyorum en basta anneyım v,cdanlı güler yüzlü tecrübeli referanslıyım evinizde yada evimde olarak part veya full tıme olarak kbebek bakımı işi arıyorum gündelik ev işide olabilir 535 2497188 acilll baktıgım bebeğin ailesi tasındıgı için ocak ayında işimi bırakmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
Part time ve full time ev isleri ve bebek bakimi icin ne kadar fiyat dusunuyorsun. Buradan ya da mesaj yoluyla bana iletebilir misin?

part time bebek bakımı yarım gün 40ile 50 tl sizin evde olursa artı yol parası 22 gün 1100 tl temizlik 40 yarım gün tam 80+yol parası hergün derseniz 1300tl

part time bebek bakımı yarım gün 40ile 50 tl sizin evde olursa artı yol parası 22 gün 1100 tl temizlik 40 yarım gün tam 80+yol parası hergün derseniz 1300tl

Biz ayni sitede oturan 5arkadas temizlik icin yardimci ariyoruz (tam gun) her gun birimizin evine gelicek boylece hepimiz haftada bir temizleyecek sekilde ve 1000 tl fiyat dusunuyoruz. Eger size de uyarsa gorusebiliriz. Kucukcekmece halkalidayiz.

saolun ama o şekilde olmaz 1000 tl cok az 80 100 tl arası gunluk ben yıne 80 gittigim yer sabıt olsun 80 olsun 1 evle 5 ev cok farklıdır bu şekılde cok zor ama umarım bulursunuz

Biz ayni sitede oturan 5arkadas temizlik icin yardimci ariyoruz (tam gun) her gun birimizin evine gelicek boylece hepimiz haftada bir temizleyecek sekilde ve 1000 tl fiyat dusunuyoruz. Eger size de uyarsa gorusebiliriz. Kucukcekmece halkalidayiz.

saolun ama o şekilde olmaz 1000 tl cok az 80 100 tl arası gunluk ben yıne 80 gittigim yer sabıt olsun 80 olsun 1 evle 5 ev cok farklıdır bu şekılde cok zor ama umarım bulursunuz

Part time ve full time ev isleri ve bebek bakimi icin ne kadar fiyat dusunuyorsun. Buradan ya da mesaj yoluyla bana iletebilir misin?

Yine ayni siteden arkadaslarimiz o sekilde anlastilar bir bayanla, umarim gonlunuzde ki isi bulursunuz.

merhaba benim de yeni bebegim oldu o yuzden haftalik temizlikte yardimci ariyorum. saatleriniz ve fiyat nedir acaba ? utu de yapiyor musunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…