Bebek bakım urunlerı ve deterjanı olarak ne kullanalım?

kralice13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
32
0
86
Bursa
arkadaşlar merhaba.bebek bakım urunleri olarak (şampuan,bebe yağı,pudra,pişik kremi vs.) hangi marka önerirsiniz? ben sebamed, johnsons baby yada Bübchen.arasında kararsız kaldım.hangisi daha sağlıklı ve hepsinde göz yakmayan şampuan var mı?parfumsuz olması gerekiyor.ayrıca bebek kıyafetleri için sıvı bebek deterjanları var.nerede bulabilirim?çünkü kolay durulanıyormuş.ve hangi marka.yazarsanız sevininirim.kaydirigubbakcemile5

Ben bakım ürünlerinin hepsini chicco kullanıyorum.Bebek deterjanı ve yumuşatıcısı dalin baby kullanıyordum.Şimdi deterjanı omo baby kullanıyorum ama yumuşatıcısı dalin baby.Dalinin deterjanı sıvı ama omo baby toz halinde.Omo baby den memnunum çok sık çamaşır yıkadığım için dalin sıvı çok pahalıya geliyor açıkçası ve gereksiz bir masraf,diğeride sağlıklı bence ilave durulama suyu kullanıyorum.Gayet güzel duruluyor.

ben pişik kremi,bebeyağı ve şampuanını nivea ile başladım,gayette memnunum,içeriği hassas ciltler için birebir.johnsons şampuanda alıyorum bazen,bezini prima,yumuşatıcısını yumoş sensitive kullanıyorum.

canım bende sebamed alıcam doktorlarda genelde sebamed tavsiye ediyor deterjanı daha hiç düşünmedim bir şey sorayım kızlar çamaşırlarını elde yıkamak mı yoksa makineye atmakmı daha sağlıklı olur

öncelikle pudra kullanma.. pişik oluşumunu engellemek yerine yaralara neden oluyor.bizzat doktor dedi. pişik kremi,şampuan ve yağını önceleri jhonsons baby kullanıyordum şimdi nivea kullanıyorm.sebamed de güzel...omo baby ve yumoş baby kullanıyorum..güzel hepsi..

canım bende sebamed alıcam doktorlarda genelde sebamed tavsiye ediyor deterjanı daha hiç düşünmedim bir şey sorayım kızlar çamaşırlarını elde yıkamak mı yoksa makineye atmakmı daha sağlıklı olur

cnm tabiiki makinede yıkamak daha sağlıklı,makinede sabun tozu ile yıkamalısın çamaşırları:emir_bebek:

cnm bende sebamed alıcam..kıme sorduysam doktorumuz dahıl sebamedı onerdi...en iyisi oymuşş..
detarjan olarak omobaby dusunuorum...

bende sebamed ürünlerini alacağım deterjan olarak ilk başta sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kullanacağım

Fiyatı senin için uygunsa sebamed kesinlikle,deterjan olarakta beyaz hacı şakir kalıp sabunla elde yıkamak daha yiyimiş zaten bit kadar kıyafetler lavaboda 2 dk da biter,
Eğer makinede yıkamak istiyorsan yumuşatıcı kullanılmaması gerekiyor diye okumuştum bi yerde tatlım

:nazar:

Son düzenleme:
bende canım sebamed kullanıcam.ilk başta granül toz sabun deterjan ve dalinin yumuşatıcısını kullanıcam

watsonslarda Bübchen diye (alman heralde) bir marka var, fiyatları da uygun. cook memnunum tavsiye ederim kesinlikle. kendime bile kullanıyorum tüm ürünlerinden

Fiyatı senin için uygunsa sebamed kesinlikle,deterjan olarakta beyaz hacı şakir kalıp sabunla elde yıkamak daha yiyimiş zaten bit kadar kıyafetler lavaboda 2 dk da biter,
Eğer makinede yıkamak istiyorsan yumuşatıcı kullanılmaması gerekiyor diye okumuştum bi yerde tatlım

:nazar:

bit kadar kıyafetleri bırak daha sonra tuvalete bile gidemiyorsun :delphin:

ben nivea nın ürünlerini kullanıyorum gayet iyi.
prima kullanıyroum

bitkisel bir deterjan kullanıyorum matik olanından. makinamda bebek programında yıkıyorum.. zaten direk ek durulama yapıyor. yumuşatıcı kullanmıyorum.. şakkıdı

kızlar ben de kızıma doğduğundan beri chicco sabun ve şampuan kullanıyordum ve memnundum da, sonra şampuanını sebamed aldım o daha hassas ve doktorlar da hep onu öneriyormuş diye . ancak birşeyi farkettim kızım banyoyu çok severdi ama sebamedden sonra saçını yıkarken ağlamaya başladığını farkettim. acaba gözleri mi yanıyor diye düşündüm ve yarım bıraktığım chiccoyu da sonradan kullanmaya başladığım sebamedi de kendim denedim. sonuç: kesinlikle chicco göz yakmıyor ama sebamed ciddi anlamda göz yakıyor. artık sebamed kullanmamaya karar verdim. ya chiccoya devam edicem ya da bübchen de hassasmış galiba. bulabilirsem daha hassas bişey onu alıcam. ama kesinlikle sebamed değil. ayrıca doğduğundan beri ben kızıma chicconun pişik kremini kullannıyorum hiç pişik soruunu yaşamadık. onu öneririm. tabi pişik olmadan kullanmak önemli. ben her kaka yaptığında falan günde 1-2 kez sürüyorum. hala da memnunum.

bakım ürünlerinde sebamed derim mustela da iyi ama sebamed den çok üstün bi özelliği yok uçuk fiyatı dışında birtek mustelanın durulama gerektrmeyen temizleme sıvısı var kustuğunda ya da aşı olup yıkayamadığım zamanlarda missss gibi ekşi koktuğunda o çok yardımcı oluo bana kuru temizleme yapıorm :))

deterjanda hacı şakir granül sabun kullanıorm ekstra durulama yaptırıom kalıntı falan olmuo yumuşatıcı da yumoş baby kullanıorm pediatri onaylı çok şükür bi alerjik reaksiyonumuz olmadı

Son düzenleme:
Bebek bakım ürünlerinde mustelayı şiddetle tavsiye ederim.pişik kremi biz hiç kullanmadık diyebilirim.baştan heves ediyo insan sürüyodum falan ama baktım gerek yok boş yere kimyasal kullanıyorum çocuğa kullanmadım.gerek yoksa kullanmayın.pişiği olduğunda mustela sürüyodum akşam sürsem sabaha geçmiş oluyodu.şampuanı güneş kremi masaj yağı ve temizleme suyunu kullanıyoruz süper hepsi.dışarı çıkarken boynunu yüzünü temizleme suyuyla siliyorum mis gibi kokuyo
:12:

Back