Arkadaslar,Bebegim dogduktan sonra rahatlıkla kullanabilecegim bir sırt cantası arıyorum. Hem fiyat hem de gorunus acısından Baby Stylo S12.Turtle Sırt Çantasını begendim. Ama internetten almak istemiyorum cunku ic kısmının fotografları yok. Bu cantanın satıldıgı dukkanlar&magazalar ya da kullanan var mı?
Ben normal bebek çantalarını çok kullanışsız buluyorum.Bebeğimi taşıcaz çanta düşcek etcek onla mı uğraşcaz..Sırt çantası bebek çantalarına baktım ama bulamadım kafama göre. Nıke sırt çantası aldım. İçine de biberon termosu aldım ek olarak. Bez için emzik için küçük gözleri var ben gayet rahat kullacağıma inanıyorum:)
b, de şu çok uygun ama termos var mı anlamadım:
Stylo Turtle Anne Bebek Sırt Çantası: http://www.hepsiburada.com/stylo-tu...uctId=ailestyturt&categoryId=301143#Gorseller
canım ben bu çantayı kullanıyorum çok da memnunum.. içinde termosu yok bilgi vereyim dedim..
tamam termosu olan ürün de var ama linkini verdiğin ürün termoslu değil.. bizzat kullandığım için söylüyorum.. arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim..Ama termosu olanlar da var. Fiyatı 100 civari
Eki Görüntüle 1647574
Kızlar sizce bu tarzlar nasıl? Iki şekilde de kullanılıyor ama kalitesini merak ettim
nette 139 lira
canım ben bu çantayı kullanıyorum çok da memnunum.. içinde termosu yok bilgi vereyim dedim..
peki termoslu olanla termossuz olan çanta arasında boyut farkı var mı bilginiz var mı?tamam termosu olan ürün de var ama linkini verdiğin ürün termoslu değil.. bizzat kullandığım için söylüyorum.. arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim..