Doğuma Hazırlık bebek bakım sırt cantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sweetsel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
89
12
Arkadaslar,Bebegim dogduktan sonra rahatlıkla kullanabilecegim bir sırt cantası arıyorum. Hem fiyat hem de gorunus acısından Baby Stylo S12.Turtle Sırt Çantasını begendim. Ama internetten almak istemiyorum cunku ic kısmının fotografları yok. Bu cantanın satıldıgı dukkanlar&magazalar ya da kullanan var mı?

aldın mı acaba ben de arıyorum ama bulamadım

Ben de sırt çantası düşünüyorum. Hem daha hoş duruyorlar, hem de pratik-kullanışlı...

kızlar ben baby stylo sırt çantası kullanıyorum çok da memnunum.. butikbebe sitesine bi gelmişti 50tl'ye almıştım.. internetten bulabilirsiniz.. hem hesaplı hem çok kullanışlı.. içi de oldukça geniş ve göz göz.. takıyorum sırtıma kucağımda bebekle dünyayı geziorm vala..

Ben normal bebek çantalarını çok kullanışsız buluyorum.Bebeğimi taşıcaz çanta düşcek etcek onla mı uğraşcaz..Sırt çantası bebek çantalarına baktım ama bulamadım kafama göre. Nıke sırt çantası aldım. İçine de biberon termosu aldım ek olarak. Bez için emzik için küçük gözleri var ben gayet rahat kullacağıma inanıyorum:)

Merhaba
ben de çanta arıyorum ama kafama göre bulamadım.. nike In hangi modelini aldınız? ?

Son düzenleme:

Kızlar sizce bu tarzlar nasıl? Iki şekilde de kullanılıyor ama kalitesini merak ettim
nette 139 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…