Suan yine hamileyim muhtemelen yine ole olack ama uni baby sampuan aldim trendyoldan 3bucuk yasindaki kizima indirimdeydi trendyolda sanirim ona devam edecem
Ben mustelanın komple setini kullanıyorum ve hala bitmedi şuan 7 aylık ve çok memnunum dalin fazla kokulu geliyor bana. Ama mustela bebeğimin kendine has kokusunu götürmüyor ve bu beni fazlasıyla mestediyor
Ben mustela aldım set halinde kokusu çok hoş. Popüler ve temiz içerikli sanıp almıştım değilmiş ama aldığım için şuan kullanıyorum. Daha temiz içerikliler var. Dalin bunlardan biri değil.
Sebamed sampuan ve pisik kremi kullanıyorum çok memnunum pişik olmadi saçında da konak vs sorunlar yok
ama mustela da güzel
Bakim yağı küçük diye henüz kullanmıyorum ileride zeytinyağı kullancam kimyasal diye bebek yağlarını tercih etmedim
Ben mustela aldım set halinde kokusu çok hoş. Popüler ve temiz içerikli sanıp almıştım değilmiş ama aldığım için şuan kullanıyorum. Daha temiz içerikliler var. Dalin bunlardan biri değil.
Maalesef çok değil hatta araştırdığımda içeriği hakkında kesin bir açıklamada yok. Genellikle bebek ürünlerinde şeffaflık beklenir bu konuda. Benim için acele bir alışveriş oldu popüler bir ürün ve temiz diye biliniyor. Ben ecowell veya Iva natura almayı düşünüyorum sizde araştırıp kendinize göre temiz içerikli bulduğunuz ürünü deneyebilirsiniz
Ecomercek diye bir site var orda bu tarz ürünlerin içerikleri ve içeriklerine göre puanları var mustelada peg-150 var gibi içerikteki ürünlerin ne olduğunu da açıklıyor site. Bakmanızı öneririm bilmeyen anneler içinde iyi olur