Bebek bakım kremi önerileri

ad-en

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
270
66
18
29
Kızlar sizce bebek için
Mustelanın şampuanı , bakım yağ, pişik kremi mi
Yoksa dalinin mi ?

Merhaba ben kizimda dalin sampuan dalin yağ pisik icinde bepanthol krem almistim

Suan yine hamileyim muhtemelen yine ole olack ama uni baby sampuan aldim trendyoldan 3bucuk yasindaki kizima indirimdeydi trendyolda sanirim ona devam edecem

Ben mustelanın komple setini kullanıyorum ve hala bitmedi şuan 7 aylık ve çok memnunum dalin fazla kokulu geliyor bana. Ama mustela bebeğimin kendine has kokusunu götürmüyor ve bu beni fazlasıyla mestediyor

Mustela

Pişik için bepanthol kızım hiç pişik olmadı sürekli kullandık.

Kızlar sizce bebek için
Yoksa dalinin mi ?
Ben mustela aldım set halinde kokusu çok hoş. Popüler ve temiz içerikli sanıp almıştım değilmiş ama aldığım için şuan kullanıyorum. Daha temiz içerikliler var. Dalin bunlardan biri değil.

Kızlar sizce bebek için
Yoksa dalinin mi ?
Sebamed sampuan ve pisik kremi kullanıyorum çok memnunum pişik olmadi saçında da konak vs sorunlar yok
ama mustela da güzel
Bakim yağı küçük diye henüz kullanmıyorum ileride zeytinyağı kullancam kimyasal diye bebek yağlarını tercih etmedim

Ben mustela aldım set halinde kokusu çok hoş. Popüler ve temiz içerikli sanıp almıştım değilmiş ama aldığım için şuan kullanıyorum. Daha temiz içerikliler var. Dalin bunlardan biri değil.
Mustela temiz içerikli diyorlardı değil miymiş

Mustela temiz içerikli diyorlardı değil miymiş
Maalesef çok değil hatta araştırdığımda içeriği hakkında kesin bir açıklamada yok. Genellikle bebek ürünlerinde şeffaflık beklenir bu konuda. Benim için acele bir alışveriş oldu popüler bir ürün ve temiz diye biliniyor. Ben ecowell veya Iva natura almayı düşünüyorum sizde araştırıp kendinize göre temiz içerikli bulduğunuz ürünü deneyebilirsiniz

Ecomercek diye bir site var orda bu tarz ürünlerin içerikleri ve içeriklerine göre puanları var mustelada peg-150 var gibi içerikteki ürünlerin ne olduğunu da açıklıyor site. Bakmanızı öneririm bilmeyen anneler içinde iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…