Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Green clean kullanıyorum ben temiz içerikli. Ama leke çıkarma gibi beklentiniz varsa temiz içerikliler bunu pek karşılamıyor.Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz temiz içerikli ?
Ben mustela aldım set halinde kokusu çok hoş. Popüler ve temiz içerikli sanıp almıştım değilmiş ama aldığım için şuan kullanıyorum. Daha temiz içerikliler var. Dalin bunlardan biri değil.Kızlar sizce bebek için
Mustelanın şampuanı , bakım yağ, pişik kremi mi
Yoksa dalinin mi ?
Sebamed sampuan ve pisik kremi kullanıyorum çok memnunum pişik olmadi saçında da konak vs sorunlar yokKızlar sizce bebek için
Mustelanın şampuanı , bakım yağ, pişik kremi mi
Yoksa dalinin mi ?
Mustela temiz içerikli diyorlardı değil miymişBen mustela aldım set halinde kokusu çok hoş. Popüler ve temiz içerikli sanıp almıştım değilmiş ama aldığım için şuan kullanıyorum. Daha temiz içerikliler var. Dalin bunlardan biri değil.
Maalesef çok değil hatta araştırdığımda içeriği hakkında kesin bir açıklamada yok. Genellikle bebek ürünlerinde şeffaflık beklenir bu konuda. Benim için acele bir alışveriş oldu popüler bir ürün ve temiz diye biliniyor. Ben ecowell veya Iva natura almayı düşünüyorum sizde araştırıp kendinize göre temiz içerikli bulduğunuz ürünü deneyebilirsinizMustela temiz içerikli diyorlardı değil miymiş