- 19 Kasım 2014
- 296
- 12
- 48
- 41
- Konu Sahibi eyluldeniz58
-
Cok güzel canta ama bütçemi zorlar cok tesekkür ederimBende var tertemız konumu ınceleyebılırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ntasi-ve-kiz-erkek-karisik-kacirmayin.763432/
resim gönderirmisiniz ve fiyat sonmudurBende var çook şikk yepyeni ama 45 tl ye verebilirm ancak
Cok güzel canta ama bütçemi zorlar cok tesekkür ederim
resim atarmısnız özelden rica etsembende de var, 30 tl ye gönderebilirim
tamam bekliyorum teşekkürlerResim aksama gonderirim fiyattada bakariz biseyler benm cantam gunluk hayattada kullanabil3ceginiz kahverengi cok gozlu deri dir.ben ozellikle oyle almistim resim atarim iyi gunler
çok şık çanta gercekten belki ederi cok fazla ama en son ne düşünüyorsun cnm bu cantaya ben maksimum 30 tl kadar bisey düşünüyorum çünküEki Görüntüle 1309835 Tatlim canta bu sifirdan farksiz yumusacik deri nisantasindan magazadan alindi kesinlikle yipranma vs asla yoktur iyi akdamlar dilerim
yok mu kızlar uygun fiyatlı güzel bir çanta kimsede
evet olabilir sırt çantası hiç düşünmedim ama resmini görmem mümkünse değerlendiririmmerhaba,
bende sırt çantası olarak var. düşünürseniz 25 tl fiyat. içinde alt açma ve kirli torbası da mevcut. fiyat uygun geldiyse foto çekip ekleyeyim.
yukarıya ekledim.evet olabilir sırt çantası hiç düşünmedim ama resmini görmem mümkünse değerlendiririm
cok teşekkür ederim ilginize eger istediğim gibi bir model bulamazsam bunu degerlendireceğim eger ürün hala duruyor olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?