• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bakıcısı

Kızlar yarim gün (6 saat) bebek bakıcılığı yapma ücreti ne kadar acaba bir fikriniz var mı
Ben denizlide yasiyorum kv cocuk bakiyor 2.5 yasinda anca 2000 tl oldu maasi 1600e bakiodu kendi torunu gibi bakiyor valla ustelik 12 saat insallah hem uygun hem temiz birini bulursun ama cok zor bu devirde 😏

Kv nin komsusu bebek bakiyo. Saati 20 tl demisti. Ama kendi evinde. Bebegin evinde daha fazlaymis

2000 tl çok uygun değil mi ya hafta sonu da gitmiyor ama dimi ? 1mrw 1mrw
C.tesi gunleri bazen 12 bazen 3 4 gibi aliyorlar pazar tatil hafta ici sabah 7 aksam 18.30 sabit cok uygun evet ustelik kv kendi evinde bakiyor bu hafta tuvalet egitimini verdi bezi biraktirdi bende soyluyorum ama o memnun 🤣 bizim buralarda boyle fiyatlar diyo

C.tesi gunleri bazen 12 bazen 3 4 gibi aliyorlar pazar tatil hafta ici sabah 7 aksam 18.30 sabit cok uygun evet ustelik kv kendi evinde bakiyor bu hafta tuvalet egitimini verdi bezi biraktirdi bende soyluyorum ama o memnun 🤣 bizim buralarda boyle fiyatlar diyo
sigortasını yaptılar mı peki

Back