Ajanslarla görüşseniz? Daha güvenilir.16 aylık kızımıza kendi evimizde bakacak bakıcı arıyoruz. Ankara yenimahalle belediyesi yakınındayız. (Ayrıca evde 2 tane kedimiz var) Internetten bakıcımı olur tanıdık yokmu yorumlarını şimdiden görüyorum. Tanıdık yok ve ilk yazana hadi gel başla demeyeceğiz. (Referans, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi vs. istenecektir.)
Ajanslar turk bakici buluyor mu?Ajanslarla görüşseniz? Daha güvenilir.
İspiyoncu gibi niye etiket admin? Kib var orda, bunun için.Mune böyle bir şey oluyor mu?
Evet buluyor. Arkadaşım kızı için bulmuştu. Memur emeklisi bir kadın, çok memnun kaldılar. Hatta haftada 3 gün gelen yardımcı (temizlik, yemek vb için) da buluyorlar.Ajanslar turk bakici buluyor mu?
Bilmiyodum bunu , ben hep yabanci buluyolar saniyodumEvet buluyor. Arkadaşım kızı için bulmuştu. Memur emeklisi bir kadın, çok memnun kaldılar. Hatta haftada 3 gün gelen yardımcı (temizlik, yemek vb için) da buluyorlar.
..... Danışmanlık diye geçiyor. Bildiğim tek yer var Ankara’da o arkadaşım sayesinde:)Bilmiyodum bunu , ben hep yabanci buluyolar saniyodum
Iyi oldu ogrendigim :) yarin ajansi bi ariyim bari
git uyu sen bu gece iyi değilsinAynen başlıkta bağırınca
Toplaşıyor bakıcılar
Oluyor mu demişim?İspiyoncu gibi niye etiket admin? Kib var orda, bunun için.
Yönetici ile çoklu konuşma yoksa, kib yap geç.
Zilyon tane etiketten seçmesini bekliyordunuz ya,
Pes
Ay böyle kıvırmakOluyor mu demişim?
Mune un fikrini merak etmişim, konu sahibi bebeği için düşünüyor olabilir, kendi insiyatifi, ancak buradan bakıcı olmaya aday kişinin guvenliği, konunun iyi niyetli açılıp açılmadığının belirsizliği, bu işler nasıl çağırayım da bir konuşalım istedim, sizin için sakıncası mı var?
neyseki siz daha akıllısınız. Daha çabuk ulaşmanın yolunu biliyorsunuz.
Yok ben ankarada degilim zaten :)..... Danışmanlık diye geçiyor. Bildiğim tek yer var Ankara’da o arkadaşım sayesinde:)
Bakıcı arasam ilk arayacağım yer olur. Vereceğin para belli, işin sınırları belli, referanslı...
Şartlarınızı özel mesaj yolu ile iletebilir misiniz?16 aylık kızımıza kendi evimizde bakacak bakıcı arıyoruz. Ankara yenimahalle belediyesi yakınındayız. (Ayrıca evde 2 tane kedimiz var) Internetten bakıcımı olur tanıdık yokmu yorumlarını şimdiden görüyorum. Tanıdık yok ve ilk yazana hadi gel başla demeyeceğiz. (Referans, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi vs. istenecektir.)
Sitede bakıcı aramayı kastediyorsunuz sanırım, evet reklam yönlendirme vb olmadıkça kişinin tercihine kalmış, site kurallarına uygunsuz bir durum değil buradan bakıcı aramak.Mune böyle bir şey oluyor mu?