Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası BEBEK BAKICISI

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Aynrshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
2
0
39
16 aylık kızımıza kendi evimizde bakacak bakıcı arıyoruz. Ankara yenimahalle belediyesi yakınındayız. (Ayrıca evde 2 tane kedimiz var) Internetten bakıcımı olur tanıdık yokmu yorumlarını şimdiden görüyorum. Tanıdık yok ve ilk yazana hadi gel başla demeyeceğiz. (Referans, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi vs. istenecektir.)

Aynen başlıkta bağırınca
Toplaşıyor bakıcılar

16 aylık kızımıza kendi evimizde bakacak bakıcı arıyoruz. Ankara yenimahalle belediyesi yakınındayız. (Ayrıca evde 2 tane kedimiz var) Internetten bakıcımı olur tanıdık yokmu yorumlarını şimdiden görüyorum. Tanıdık yok ve ilk yazana hadi gel başla demeyeceğiz. (Referans, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi vs. istenecektir.)
Ajanslarla görüşseniz? Daha güvenilir.

Evet buluyor. Arkadaşım kızı için bulmuştu. Memur emeklisi bir kadın, çok memnun kaldılar. Hatta haftada 3 gün gelen yardımcı (temizlik, yemek vb için) da buluyorlar.
Bilmiyodum bunu , ben hep yabanci buluyolar saniyodum
Iyi oldu ogrendigim :) yarin ajansi bi ariyim bari

İspiyoncu gibi niye etiket admin? Kib var orda, bunun için.
Yönetici ile çoklu konuşma yoksa, kib yap geç.
Zilyon tane etiketten seçmesini bekliyordunuz ya,
Pes
Oluyor mu demişim?
Mune Mune un fikrini merak etmişim, konu sahibi bebeği için düşünüyor olabilir, kendi insiyatifi, ancak buradan bakıcı olmaya aday kişinin guvenliği, konunun iyi niyetli açılıp açılmadığının belirsizliği, bu işler nasıl çağırayım da bir konuşalım istedim, sizin için sakıncası mı var?

neyseki siz daha akıllısınız. Daha çabuk ulaşmanın yolunu biliyorsunuz.

Oluyor mu demişim?
Mune Mune un fikrini merak etmişim, konu sahibi bebeği için düşünüyor olabilir, kendi insiyatifi, ancak buradan bakıcı olmaya aday kişinin guvenliği, konunun iyi niyetli açılıp açılmadığının belirsizliği, bu işler nasıl çağırayım da bir konuşalım istedim, sizin için sakıncası mı var?

neyseki siz daha akıllısınız. Daha çabuk ulaşmanın yolunu biliyorsunuz.
Ay böyle kıvırmak
Güldürmedi

..... Danışmanlık diye geçiyor. Bildiğim tek yer var Ankara’da o arkadaşım sayesinde:)
Bakıcı arasam ilk arayacağım yer olur. Vereceğin para belli, işin sınırları belli, referanslı...
Yok ben ankarada degilim zaten :)
Kendi ajansimi ariycam
ama konu sahibi ankaradaymis onun isine yarar senin tavsiye edecegin yer

Şartlarınızı özel mesaj yolu ile iletebilir misiniz?

X