bebek bakıcısı sorunsalı

efemu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
395
173
Arkadaşlar doğum yaklaştı malum. Kimler bu problemi yaşıyor ben gibi? Ben bi de kocmla da tartışmaya girebilirim her an. Annemin en yakın arkadaşı bizim de aile dostumuz emekli anaokulu öğretmeni. 47 yaşında. Ben en başından beri hep ona baktırıcam diye düşündüm. O da biliyor. Bu çeşitli ortamlarda dile de getirildi. Yoktu bi sıkıntı yani. Geçenlerde kocam "Ben onun bakmasını istemiyorum baştan söyleyeyim dedi." Bi şi dicek olsak arada annemler varmış çekinir söyleyemezmişiz de bilmem ne. Bişiler geveledi. Ben konuyu uzatmadım. Böyle demesinin altında başka bir neden yatmadığını biliyorum. Kendi annesi ya da benim annem bakamaz bunu biliyoruz zaten. X bi kadın tutalım filan dedi bulursan belki dedim ben de. Ne yapmalıyım? İş ciddiye binince nasıl bir yol izlemeli ki?

Açık ve net bir şekilde eşinize neden o kadının bakmasını istediğinizi, ana okulu öğretmeni olduğu ve her şeyden önce tanıdık olduğu için güvenilir olacağını anlatabilirsiniz. Eşinize tepki vermeden önce onunda açık bir şekilde neden bakmasını istemediğini dinlemeniz de işinizi kolaylaştıracaktır. Sonuçta hiç tanımadığınız birine bebeği emanet edeceğinize bildiğiniz güvendiğiniz birinin bakması her zaman daha avantajlı olacaktır. Bir şey söyleyememe konusunda da sonuçta bu sizin çocuğunuz herhangi bir konuda veya isteklerinizi tabi ki söyleyecek ve anlatacaksınız, bu konuda tedirginlik yaşamasın