ne dıyeyım bı daha kı ay ınsallah arkadasım .. hosbuldukk . sodalı ayran moduma gecıyorummmmmtakıldık sana kankişim bis..
yavrum ateşimi ölçecek seyim yoktukiii..zaten sabah 5 mi 6 mı neydi uyudugumda..
tüm gece sancım vardı..ilaçla gelıolarya kırmızılar o da bende feci sancı yapıyor..
gündüz de çok gec kalktım hala sancım vardı..
kocama dedim kalk al bana die izinliydi ben öle kötü olunca gitmedi işe..
adam bana ters ters baktı haline bakmıosun hala test istiosun dedi..
bende sustum..delirdigimi düşünüyo
ben olmadı su sancım gecsin karda kısta cıkayım alayım ya da önümüzdeki ay baslayayım
hoşgeldin zeyneppp
ben sancılıyım geldi kırmızılarım...
ya bu arada seyda dan ne haber? gören var mı?
etrafımdakı herkes erkek olcak dedi ama ne bıleyım yaren alıstım ya .. 19 gun sonra kontrolum var o zamana kadar karnımı severken kızım oglum demeycegım . BEBEGIM DIYORUMMMMiyi kuzum zeynep demek bana şok demek hala alışamadın erkek fikrine ama demiş herkez dimi erkek die sana
kıyamam bebeğim ya bak bence sen şu soğan kürünü denemilisin kiste çok faydalıymıştakıldık sana kankişim bis..
yavrum ateşimi ölçecek seyim yoktukiii..zaten sabah 5 mi 6 mı neydi uyudugumda..
tüm gece sancım vardı..ilaçla gelıolarya kırmızılar o da bende feci sancı yapıyor..
gündüz de çok gec kalktım hala sancım vardı..
kocama dedim kalk al bana die izinliydi ben öle kötü olunca gitmedi işe..
adam bana ters ters baktı haline bakmıosun hala test istiosun dedi..
bende sustum..delirdigimi düşünüyo
ben olmadı su sancım gecsin karda kısta cıkayım alayım ya da önümüzdeki ay baslayayım
hoşgeldin zeyneppp
ben sancılıyım geldi kırmızılarım...
ya bu arada seyda dan ne haber? gören var mı?
yok kuzum ne haddimize ama ben gebe kalsam onlarada bakarım
kıyamam bebeğim ya bak bence sen şu soğan kürünü denemilisin kiste çok faydalıymış
nesrin kankam acamıyorumki msn emi tam açılıcak 3 dk sonra baslayacak dııp baglantım gidiyoor..
ama deniyorum sık sık...bu net baglantım da sorun var
yaren kankammm nasıl bugün son kezmi yedim o karısımdan 1 ay oldu muki?
ne cabuk gecti kızzzz
yapalim tatlım sen fertility friend'e üye oldun mu biraz karışık ama çözdüm gibi nesrin burdan takip etmiş geçen ay aslında çok güzel ve faydalı bi siteo maşalla bende bu ay daha pozitifim ateşe devam birlikte değerlendiririz
yapalim tatlım sen fertility friend'e üye oldun mu biraz karışık ama çözdüm gibi nesrin burdan takip etmiş geçen ay aslında çok güzel ve faydalı bi site
yapalim tatlım sen fertility friend'e üye oldun mu biraz karışık ama çözdüm gibi nesrin burdan takip etmiş geçen ay aslında çok güzel ve faydalı bi site
ayyyy çok güzel ben de dünden beri bunu bekliyodum gerçi dün gece laf attım sana görmedin sanırım teşekkür ederim bebeğim
Canım benim, sana bütün hediyeler feda olsun..
Dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum..
Resmen bayılacak gibiydim..
Bu hal, bugünde devam etti..:18:
Nedenini bilmiyorum..
ah canım çok sinirlenmişsin sen bak ben hem gece hem gündüzcüyümben de çok geç saatlere kadar kalmıcam artık bu ay daha sağlıklı yaşamaya çalışıcam erken yatıp erken kalkıcam meryem'ide yanımda sürüklemeyi düşünüyorum
kuzum bende sana katılıyorum oh ne güzel gecelere kadar yazısın sonrada öğlene kadar uyuyunbende protesto ediyorum bende öglen girebiliyoruım
hııı ayhh orasını kaçırmısım..kuzum 1 ay kullanılmıyo adetin 2.gunu başlayıp 12 gunu de kullanıyosun 11 gun toplamda
kuzu onu zaten ben hemen üye yaptım kankimi kaçar mııı ateş ölçmeye devam hehehe herkese tavsiye ederim
hııı ayhh orasını kaçırmısım..
zaten 1 ay içilmesdi o meret
yaa kankammm bende istiyorum regl bitiminde baslasam olmasmı?
hııı ayhh orasını kaçırmısım..
zaten 1 ay içilmesdi o meret
yaa kankammm bende istiyorum regl bitiminde baslasam olmasmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?