Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ne dıyeyım bı daha kı ay ınsallah arkadasım .. hosbuldukk . sodalı ayran moduma gecıyorummmmm yuhh bana yuhh dimiii o aksam benı gulmekten yedınız valla

iyi kuzum zeynep demek bana şok demek hala alışamadın erkek fikrine ama demiş herkez dimi erkek die sana
etrafımdakı herkes erkek olcak dedi ama ne bıleyım yaren alıstım ya .. 19 gun sonra kontrolum var o zamana kadar karnımı severken kızım oglum demeycegım . BEBEGIM DIYORUMMMM

kıyamam bebeğim ya bak bence sen şu soğan kürünü denemilisin kiste çok faydalıymış

nesrin kankam acamıyorumki msn emi tam açılıcak 3 dk sonra baslayacak dııp baglantım gidiyoor..
ama deniyorum sık sık...bu net baglantım da sorun var

yaren kankammm nasıl bugün son kezmi yedim o karısımdan 1 ay oldu muki?
ne cabuk gecti kızzzz

kuzum 1 ay kullanılmıyo adetin 2.gunu başlayıp 12 gunu de kullanıyosun 11 gun toplamda

yapalim tatlım sen fertility friend'e üye oldun mu biraz karışık ama çözdüm gibi nesrin burdan takip etmiş geçen ay aslında çok güzel ve faydalı bi site

evet cnm nesrin sayesinde uye oldum bu ay 2 ay arkadaşım sayesinde cözdum sağolsun guzel anlattı yoksa kapasitem yetmezdi

ayyyy çok güzel ben de dünden beri bunu bekliyodum gerçi dün gece laf attım sana görmedin sanırım teşekkür ederim bebeğim

Canım benim, sana bütün hediyeler feda olsun..

Dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum..

Resmen bayılacak gibiydim..

Bu hal, bugünde devam etti..:18:

Nedenini bilmiyorum..

Aynen, bende kalmayacağım artık..
Sabah namazlarım kaçıyor yaa, sizin yüzünüzden..

Hayır, bırakıpta gidemiyorumda..
Seviyorum sizi naapaayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…