ahh tatlım ben de dün gece başladım nasıl bir tadı var onun sen sabah akşam mı yapıyosun valla ben sabah yapamadım midem almadı o çörekotu sabah hala ağzımdaydı sankiyok kuzum ben klomen kullanmıyorum masum bi kur kullanıyorum tarcın bal çörekotu öle dr vermeden korkarım
kızlar beni yanlış anladınız yaa çok özür dilerim ben havamız değişsin diye dedim...
..............................................................
ah kankam yerim özurunu kuzumm biz senin niyetini biliyoz valla bana küfür etsen iyi niyet düşünürüm arkasında seni seviyorum kankam
ahh tatlım ben de dün gece başladım nasıl bir tadı var onun sen sabah akşam mı yapıyosun valla ben sabah yapamadım midem almadı o çörekotu sabah hala ağzımdaydı sanki
merim ateşini ölçtün mü bakim sabah
ah kankam yerim özurunu kuzumm biz senin niyetini biliyoz valla bana küfür etsen iyi niyet düşünürüm arkasında seni seviyorum kankam
hayırlı aksamlarrr kızlar .. nasılsınızzzz
çok üzüldüm ben ama...yanlış anladınız sandım...
kızlar beni yanlış anladınız yaa çok özür dilerim ben havamız değişsin diye dedim...
yavrum ateşimi ölçecek seyim yoktukiii..zaten sabah 5 mi 6 mı neydi uyudugumda..merim ateşini ölçtün mü bakim sabah
kıyamam ya aslında sarmayabilirde bebeğim çunku sen artık başka formattasın ama bizi bırakıp gitmedin başka topiklere aslında eylul anneleri falan topiklerinede dahil olabilirsin bilgi alırsın ama burayı bırakmassan
takıldık sana kankişim bis..
yavrum ateşimi ölçecek seyim yoktukiii..zaten sabah 5 mi 6 mı neydi uyudugumda..
tüm gece sancım vardı..ilaçla gelıolarya kırmızılar o da bende feci sancı yapıyor..
gündüz de çok gec kalktım hala sancım vardı..
kocama dedim kalk al bana die izinliydi ben öle kötü olunca gitmedi işe..
adam bana ters ters baktı haline bakmıosun hala test istiosun dedi..
bende sustum..delirdigimi düşünüyo
ben olmadı su sancım gecsin karda kısta cıkayım alayım ya da önümüzdeki ay baslayayım
hoşgeldin zeyneppp
ben sancılıyım geldi kırmızılarım...
ya bu arada seyda dan ne haber? gören var mı?
ıyıyız nolsun mısafırım vardı onları agırladımmm ..oturuyom öle işte bende ...ee ne var ne yok bakalım ne havadis varsanada canım hoşgeldin nbrrrsin bakim sen ve oğlun???
geldi geldi tatlım benim 32 gündü de son 2 aydır gecikmişti ondan ayın 10 demiştim Allahtan eski düzenine girdi artık dün itibariyle küre ve ateş ölçmeye başladım pazartesi için de dr.dan randevu aldım bu aya bomba gibi giricemay kuzum senin bat yarın yoksa kırmızılarmı geldi ben sabah gece aç karnıma yapıyorum bin şükür bugun sondu bi kere öğurdum ama kusmamak için zor tututum ama hiç hoş değil öööööööö ama enerji verdi
yok tatlım ben buralıyım kuzu başka topik felan yokk hem burda da hamişler var kovuyonuz mu yoksa
geldi geldi tatlım benim 32 gündü de son 2 aydır gecikmişti ondan ayın 10 demiştim Allahtan eski düzenine girdi artık dün itibariyle küre ve ateş ölçmeye başladım pazartesi için de dr.dan randevu aldım bu aya bomba gibi giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?