ya NESRİNN dün üye oldum FERTILITY FRIEND E üye oldum bu gün takvimime giriş yapmak istiyorum işte ateş ölçüm saati falan filan save yaptıktan sonra şu uyarı çıkıyor
(Your thermometer units are set to Fahrenheit, your entry of 36.5 does not seem right. If you wish to change your account units, please check the Chart Settings/Charting Settings menu.)
ya napıcam normal yazıyorum 36.5diye ama sürekli bu uyarı çıkıyor
inan canım burası çok iyi geliyo insana yaa rahatlıyom valla stress atıyom...hehhehe
yaa kızlar kankiler başka konu açalım azıcık rahatlayalım yahuu hep bebek hep bebek hadi konu bulun bakim
allah çocuk isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah (bende evliliğimde 4.yıla girdim benimde çocuğum olmuyor geçen sene bir düşük yaptım daha da gebe kalamadım ama doktor bende de eşimde de bir problem olmadığını söylüyor artık bu işi zamana bıraktık allah ne zaman isterse verir) canınızı da sıkmayın arkadaşlar psikolojinizin düzgün olması lazım değilmi ama
canım ben izmirliyim ama antalya da yaşıyorum gurbete gelin geldimtabı tatlım ben akarada yaşıyorum 03.temmuz.2011 evlendım 8 ay oldu nerdeyse 82 doğumluyum teknık ressamım balgatda çalışıyorum hidrodizayn da işim çok şükür iyi tabı senın gibi kendi işim olmasını daha cok isterdim eve elımden geldığınce vakıt ayırmaya calışıyorum şeyda unutmasın benı sat 24 ocak bat 21 subat
sen ne işle meşgulsün hangı sehir keşke sende ankarada olsan görüşürdük yokmu hiç ankarada yaşayan
allah çocuk isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah (bende evliliğimde 4.yıla girdim benimde çocuğum olmuyor geçen sene bir düşük yaptım daha da gebe kalamadım ama doktor bende de eşimde de bir problem olmadığını söylüyor artık bu işi zamana bıraktık allah ne zaman isterse verir) canınızı da sıkmayın arkadaşlar psikolojinizin düzgün olması lazım değilmi ama
surata bak surata ne var kızzz çirkinn...haha bi resmini gösteremedin bana hala göstercen yaniii...
başla kuşum hemencik bana versin hemen kullanırım beniki vermiyo kızın ilk ay olmuş dio ee bide kimyasal da gecirdim bana dourgansın olcak dio adetin istediğin için hormonlar öteliyo dio bende evde kendi çapımda kullanıyorum ilk defa kur
yaa kızlar kankiler başka konu açalım azıcık rahatlayalım yahuu hep bebek hep bebek hadi konu bulun bakim
hadi oradan kesecikli gebe kadınım benim sarmıyomu kız artık bizim bebe muhappeti ahah arkadaşım anlamıyo artık bizi
canım ben izmirliyim ama antalya da yaşıyorum gurbete gelin geldimkuzenlerim ankarada çok severim ankarayı
hadi oradan kesecikli gebe kadınım benim sarmıyomu kız artık bizim bebe muhappeti ahah arkadaşım anlamıyo artık bizi
hımm bakıyorum hemenayarlara gir canım fahrenahyt diye bişey var orası celcius olacak öyle yaptın mı orayı???
sebep yok bebekte yok sendromu benim ki :)) sebepsiz infertilite yaniben şehir değiştirdim doktor stresten olabilir dedi ilkkez oldu böyle bişey yoksa düzenlidir
surata bak surata ne var kızzz çirkinn...haha bi resmini gösteremedin bana hala göstercen yaniii...
pampikimmm bi sen eksiktin şimdi tam oldukkkkkızlar selam ohh ne güzel kalabalık bu gece mis mis
bak sen bakk... zaten biz seni açmayıs artıkyaa kızlar kankiler başka konu açalım azıcık rahatlayalım yahuu hep bebek hep bebek hadi konu bulun bakim
kendin mi gidip aldın klomeni
aha
aynen yavriiiiiiiiii
ben cok cirkin bi kankişim galiba...
napayım bacım göremıorumki seni baska bir platform da..
yaren kankama sor o gördü
pampikimmm bi sen eksiktin şimdi tam oldukkkk
bak sen bakk... zaten biz seni açmayıs artık
sen baska topiclere gidersinbizi bırakıp
hoşgeldin aysecim... ne güzel 1 probleminiz de yokmus..
demekki zamanı gelmemiş henüz..yok tatlım ne sıkalım canımızı hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?