Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
allah çocuk isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah (bende evliliğimde 4.yıla girdim benimde çocuğum olmuyor geçen sene bir düşük yaptım daha da gebe kalamadım ama doktor bende de eşimde de bir problem olmadığını söylüyor artık bu işi zamana bıraktık allah ne zaman isterse verir) canınızı da sıkmayın arkadaşlar psikolojinizin düzgün olması lazım değilmi ama

ayarlara gir canım fahrenahyt diye bişey var orası celcius olacak öyle yaptın mı orayı???

evet atlım rahat olmalı psikolojide çok etkliyo inşalla topik uğurlu gelir

canım ben izmirliyim ama antalya da yaşıyorum gurbete gelin geldimkuzenlerim ankarada çok severim ankarayı

ayşe bende 2 yıllık ewliyim yaklasık bi sorun yok bizdede ama olmuyouyguladığın bi kür falan varmı yaptığın özel bisey

mrb canımm allahtan umudunu kesme ve hayırlısını iste her zaman...sonuçta çocuğun hiç olmuyo değil çok şükür...en azından olduğunu biliyosun zamanını bekliyodur bitanem..allah yardımcımız olsunn...aramıza hoşgeldin...

kendin mi gidip aldın klomeni

yaa kızlar kankiler başka konu açalım azıcık rahatlayalım yahuu hep bebek hep bebek hadi konu bulun bakim

aha

hadi oradan kesecikli gebe kadınım benim sarmıyomu kız artık bizim bebe muhappeti ahah arkadaşım anlamıyo artık bizi

aynen yavriiiiiiiiii

surata bak surata ne var kızzz çirkinn...haha bi resmini gösteremedin bana hala göstercen yaniii...
ben cok cirkin bi kankişim galiba...
napayım bacım göremıorumki seni baska bir platform da..
yaren kankama sor o gördü
kızlar selam ohh ne güzel kalabalık bu gece mis mis
pampikimmm bi sen eksiktin şimdi tam oldukkkk
yaa kızlar kankiler başka konu açalım azıcık rahatlayalım yahuu hep bebek hep bebek hadi konu bulun bakim
bak sen bakk... zaten biz seni açmayıs artık
sen baska topiclere gidersin bizi bırakıp

hoşgeldin aysecim... ne güzel 1 probleminiz de yokmus..
demekki zamanı gelmemiş henüz..yok tatlım ne sıkalım canımızı hayırlısı olsun

ya sende şu yüzünü göster bana da artık yüz görümlüğümü istiyosun yoksa kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…