oooooo cnm benim hoşgeldin sefalar getirdin ne durumun nedir tatlım varmı gelişme
mericim bende 20 aylık ewliyim hiç korunmadık bi problem yok bizde ama zamanı var demekki olmuyobu ay adetim biraz gecikti cook umutlandık ama olmadı...yine adet oldum
kanka kız bebeğini aldıracakmış yaaa dimi kararlı gözüküyoo ama evli değillermiş
benim 5 yaşında bi kızım var tatlım aynından bitene daha istiyoruz sende durum nedir
mericim bende 20 aylık ewliyim hiç korunmadık bi problem yok bizde ama zamanı var demekki olmuyobu ay adetim biraz gecikti cook umutlandık ama olmadı...yine adet oldum
mrb canım sakın üzülmee moralinide bozme emii bak biz burdayız yalnız değilsinnn
niye izlemiyon ki fatmagülün suçu ne??
ne güzel hepimiz burdayızzz....
yaren ben 2 yıllık ewliyim yaklaşık bi problemimiz yok ama 2 senedir olmuyomillet tecavüze ugrar hamile kalır bizde tık yok:)))
yarenim nasılsın canım en son gecikmem vardı ya tam 70 gün adet göremedim sıkıntılı geçti daha yeni oldu :S benim bebeiş mebiş hayalleri yıkıldı gittisende ne var ne yok?
biri gecikmemei dedi üzülme dostum tam 70günle rekoru kırdım
haha kankam beni nerelerde bulmuş yerim araştırmacı arkadaşım sorma sanki bel altı yastık akıntı yumurtlama zamanı hesapladımıki dimi bak olası varsa oluyo dimi yazık bebişe ya
yaren ben 2 yıllık ewliyim yaklaşık bi problemimiz yok ama 2 senedir olmuyomillet tecavüze ugrar hamile kalır bizde tık yok:)))
ay kuzum inanmıyorum ya 70 gun kaqfayı yer insan ben bu ay 43 gundxe oldum çok gıcık bi durum sendekide bendekide düşğnsene 28 gunde olanlar ne şanşlı ya vardır ya yoktur ben bu ay çörekotu bal arçın karışımına başladım adeti düzene soksa yeter yada bebişe vesilem olsun
ayhh işte buna gülerimmm
70 günmü olmadın:)cok sasırdım ne problem var sende
bura cok iyi geldi zaten:)millet tecavüze ugrar hamile kalır biz habire calışıyoz tık yok arkadaş:)) kafayı yıyecem artık bebe diye diye:)
belki topik uğurlu gelir bizim stresten olmuyo tecavuze uğrayanlar aman bebiş olsun die stres yapmadığından daha rahat oluyo ben 5 aydır 2.bebek çabasındayım 3.ay oldu amam kşmyasalla sonuçlandı malesef bu ay çörekotu bal tarcıın modundayım adetler duzenlimi
canımcım 70gün şöle sat bundan 1 önceki 27 kasımdı :/ 27 kasıman bu ayki tarih arasındaki adet göremediğim gün süresi bu ama kötü ya yarenim doktor klomen verdi bugün başlamam gerekiyodu ama masanın üzerinde unutup işe gitmişim :S yatamadan başlayayım diyorum başlasam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?