Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yarenim nasılsın canım en son gecikmem vardı ya tam 70 gün adet göremedim sıkıntılı geçti daha yeni oldu :S benim bebeiş mebiş hayalleri yıkıldı gitti sende ne var ne yok?

ay kuzum inanmıyorum ya 70 gun kaqfayı yer insan ben bu ay 43 gundxe oldum çok gıcık bi durum sendekide bendekide düşğnsene 28 gunde olanlar ne şanşlı ya vardır ya yoktur ben bu ay çörekotu bal arçın karışımına başladım adeti düzene soksa yeter yada bebişe vesilem olsun

haha kankam beni nerelerde bulmuş yerim araştırmacı arkadaşım sorma sanki bel altı yastık akıntı yumurtlama zamanı hesapladımıki dimi bak olası varsa oluyo dimi yazık bebişe ya

bulurum tabi baktım benim 1. kanka ortalarda yok hemen araştırdım iz sürdüm ve sonunda buldumheheheh
evet canım ya ne yumurtlama ne ateş ohh bi seferde golllll...

yaren ben 2 yıllık ewliyim yaklaşık bi problemimiz yok ama 2 senedir olmuyomillet tecavüze ugrar hamile kalır bizde tık yok:)))

belki topik uğurlu gelir bizim stresten olmuyo tecavuze uğrayanlar aman bebiş olsun die stres yapmadığından daha rahat oluyo ben 5 aydır 2.bebek çabasındayım 3.ay oldu amam kşmyasalla sonuçlandı malesef bu ay çörekotu bal tarcıın modundayım adetler duzenlimi

canımcım 70gün şöle sat bundan 1 önceki 27 kasımdı :/ 27 kasıman bu ayki tarih arasındaki adet göremediğim gün süresi bu ama kötü ya yarenim doktor klomen verdi bugün başlamam gerekiyodu ama masanın üzerinde unutup işe gitmişim :S yatamadan başlayayım diyorum başlasam mı ki?

Son düzenleme:
ya NESRİNN dün üye oldum FERTILITY FRIEND E üye oldum bu gün takvimime giriş yapmak istiyorum işte ateş ölçüm saati falan filan save yaptıktan sonra şu uyarı çıkıyor

(Your thermometer units are set to Fahrenheit, your entry of 36.5 does not seem right. If you wish to change your account units, please check the Chart Settings/Charting Settings menu.)
ya napıcam normal yazıyorum 36.5diye ama sürekli bu uyarı çıkıyor

adetlerim düzenli benim bugun yumurtlama testi aldım onunla deniycem bu ay bakalım hayırlısı olsun

başla kuşum hemencik bana versin hemen kullanırım beniki vermiyo kızın ilk ay olmuş dio ee bide kimyasal da gecirdim bana dourgansın olcak dio adetin istediğin için hormonlar öteliyo dio bende evde kendi çapımda kullanıyorum ilk defa kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…