Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben kocaelindeym canım...hem de gelin geldim buraya
senin yazını alıntı yaptım ki seyda daha rahat görsün

amanda aman gelin gitmiş gurbete canım benım kız üzülme gerçi hasretlık cok zor ama kocişin yanıda

haaa bak şeyda benı unutmasın küserim ona

memleket neresi kuzum

ahh teşekkür ederim bebegim...napiim seviyorum topicimizi..buraya gelenleride seviyorum

tek tek her yazılanı okuyorum..siz olmasanızda herseinizi biliyorum..
aslında çok pozitif sayılmam ama öle düşünmene sevindim..

ben 1.5yıllık evlıyım hç korunmadım ama olmuyor..hakkımda hayırlısı artık

amanda aman gelin gitmiş gurbete canım benım kız üzülme gerçi hasretlık cok zor ama kocişin yanıda

memleket neresi kuzum
adana dan geldim canım hahah adanalıyık
aslında bursada okurkn tanstm eşimle..bursadan buraya gectim..
evet gurbet cok zor...ama eşimde 1 tane..çok sevıommmm
ben biliyorum zaten sizin gündüzleri uyuduğunuzu oh gel keyfım gel ne rahat sizi cadılar sizi

napayım kuşum atama beklıom,iş yok,çocuk yok,gelen gden yok..
kalkınca da canım sıkılıor gündüz yine uyanmam ögleni buluor

bende tam sana laf atacaktım aybükem..
nasılsın tatlı anniş

prensesmz napıyor
sana bişe dyimi yine kızın olacak senin

nasıl olim ara ara midem bulanıyor aybüke uyuzluk yapıyo sürekli bu aralar mız mız sinir ediyo beni kızmı ayyy cnm inşalah allahmı söyletti kız olsun dile benden n dilersen ama şöle sölim en kısa zamanda göbişin bebek deil bebeklerler dolsun :) bende yine kız istyorum sağlıklı olsun dua çok ediyorum ama yine kız versin bana allahım

memleket neresi kuzum

şeydacımmm şeydacım bak suay ı listeye unutma..karabiber de vardı isteyen onu da unutma

benimde kırmızılar geldi..bat 9 mart a al.. bende unutma

hahahah uyuzluk mu yapıyor

aa neden erkek istemıon kız..ben üzülürsün sanmıstım ama prensesimiz diye geçirdim içimden
ayy sağlıklı gönlündeki prensesin olsun da ben ne isteyeym daha çiçegim

ayyy ayyy Allah ne güsel söledin kız..ben zaten hep ikiz kız istedim
anamm 1 prensesim olsa da mutluluktan ölürüm ama hele ikiz olsaaaa ayyyy ayy

kızıma hamileyken karnım sivriydi herkez erkek derdi bende erkek diye alıştırdım kendmi ama içten içe üzülüyordum kızı duyunca drum boynuna atlayacaktım resmen şimdi yine erkek olarak hazırlıyorum kendimi bakalım ama herşeyin hayırlısı yeterki sağlıklı olsun ama gönlün kız napim elimde deil sevmiyom erkek çocuklarını

kaynanam beni resmen sinir ediyo bi rüya görsem süreli erkeğe yoruyo erkek olcak oğlun olcak ay geçen dayanamadı artık şerife anne erkek diyorsunda bikerede sağlıklı deseniz benim çocuk ben taşıyorum allah kalbimden geçeni versin dedim öyle sustu ama sürekli sinir ediyo eşime sölüyorum sende rüyalarını anlatma o zaman diyo

Allahh gönlündekini versin sağlıkla canım..en önemlisi sağlıklı,hayırlı bir evlat değil mi?
benmde erkek çocuklarına mesafem var gönlüm kız da ama tabiki sağlık en öenmlisi

aybükem kız sana bişe sorcam ben 1.5yıldır korunmasam da beceremedim..sen nasıl yaptın?
bir formülü varmı? bana tüyo versne

ayyy bu kaynanalar zaten bizi strese sokmak için varlar
Allah yokluklarını göstermesin aman cok takma kafanı sen bebegim..
sakın üzme kendini

cnm ben agustos ayında dış gebelik geçirmiştim aralık kadar korundum sağ tüpüm iç kanamayla yırtıldı devlette 2 gün kaldım drlar %25 hamile kalırsın artık dediler ancak tüp bebek drum rahim filimi istedi çektirdim ve hemen hamile kaldım snr okudumki rahim flimi çektiren hemen hamile kalıyormuş hem tüpleri tıkanıklığı temizliyo hem rahmi temizliği hamile kalma şansın artıyo vallahi adetim başlangıcından 11 gün itibariyle adet olacağım haftanın başına kadar hergün iişkiye girdim rahim filimini dene cnm

benmde muayene oldugum hastane de tüp bebek uzmanları gelmişti..ön görüşme yaptık,muayene oldum adam bana baktı dediki tüplerinde sorun oldugunu sanmıyorum dedi..
rahim filmi isteyeyem ben dr.um dan o zaman.. canım acır mı peki?
özel de mi yaptırayım?

cnm normalde çok acıyormuş eski sistemdekilerde sen sakaryadasın cnm ben istanbıldayım ist fındıkzadede radyotom var drum oraya yönlendirdi ve hiç acımadi sadece ilaı verirken 30 saniye adet sancısı oldu o kadar

izmşteym ben canım..yaren sakarya da.. ama ben arastırayım radyotom buralarda da varmı die..

ahh ahh onuda yaptırayım..sen hiç tüp bebek yaptrdnmı ki?

annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun
bana bişey olmaz
... hergün bakar bana
kusurumu görmez
günler gece olsa
o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bi tek annem olsun bana bişey olmaz..!AHH Bİ ANDA DUYGUSALLASTIM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…