Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nilcim tatlım çok teşekkür ederiz tabıkı rabbım büyük o yeter kı ol desin inş. bizede nasıp eder topiş olmayı sen şuan topişsin sanırım kaç aylık bebişimiz

Yok be canım benim, ne topişi..
Bende sizler gibi bekleyenlerdenim..
5 gün kaldı bakalım ne olacak..
Bu sefer çok umutvarım ama..
Hayırlısı diyeim...

Bu topiğe sadece geç saatlerde girilmesini PROTESTO EDİYORUUUUMMM..

Kızlar, bizde kendi aramızda topikleşelim..
Madem bu topik vardiyalı olsun..
Gececiler ve gündüzcüler...

Bende sırf sizinle muhabbet etmek için gece giriyorum ama,
hayatımın düzeni bozuluyor..
Sabah uyanamıyorum..
Bütün gün ruh gibi geziyorum ortalıklarda..

pambik pambik merhabaa..
Biz küstük değil mi?

Bak bu barışma hediyem olsun.....

İçinde ne mi var?...

..

İşte buuu..

ah canım çok sinirlenmişsin sen bak ben hem gece hem gündüzcüyümben de çok geç saatlere kadar kalmıcam artık bu ay daha sağlıklı yaşamaya çalışıcam erken yatıp erken kalkıcam meryem'ide yanımda sürüklemeyi düşünüyorum

Yok be canım benim, ne topişi..
Bende sizler gibi bekleyenlerdenim..
5 gün kaldı bakalım ne olacak..
Bu sefer çok umutvarım ama..
Hayırlısı diyeim...

bak demek kı tobiş dememde bir hayır var o zaman bebiş geliyor kesin hadı bakalım rabbım sana güzel bir bebek versin sağlıkla

kuzum bende sana katılıyorum oh ne güzel gecelere kadar yazısın sonrada öğlene kadar uyuyun bende protesto ediyorum bende öglen girebiliyoruım

kuzum bende sana katılıyorum oh ne güzel gecelere kadar yazısın sonrada öğlene kadar uyuyun bende protesto ediyorum bende öglen girebiliyoruım
sen de çalışıyosun sanırım canım ben de iş yerindeyim bu saatler hatunların yemek yapma zamanı ondan yoklar akşamları neden gelemiyosun

Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar inşallah yaaaa bende çok ıstıyorum ama henuz test falan yapmadım bat 14 şubat....Acaba bugunlerde yapsam dogru sonuç verir mi?

nilaycım hoşgeldin tatlım sık dişini be gülüm az kaldı haaa bu arada dr benım folic plus değişti folbiol verdı bu daha iyiymiş
b12 çok düşük çıktı iğne verdi dodex gün aşırı birde
demir ilacı ferro sanol duodenal
hamıle kalmayı engellemezmıs tam tersıne ıyı bır depolamaymıs
hayırlısı bakalım

sen de çalışıyosun sanırım canım ben de iş yerindeyim bu saatler hatunların yemek yapma zamanı ondan yoklar akşamları neden gelemiyosun

tatlım ben 18:30 da işten cıkıyorum 19:30 evde oluyorum iş yemek gece oldu bıle ayrıca internet yok evde gerekte duymuyorum süreklı işteyım zaten haftasonu hariç

sen ne iş yapıyoırsun pampiğim

tatlım ben 18:30 da işten cıkıyorum 19:30 evde oluyorum iş yemek gece oldu bıle ayrıca internet yok evde gerekte duymuyorum süreklı işteyım zaten haftasonu hariç

sen ne iş yapıyoırsun pampiğim
haklısın canım benim kendi işyerim olunca zaman kısıtlamam fazla olmuyor ama sabahları kalmak zorlaştı ben erken kalkmayı severim günü doya doya yaşıyosun ama bazen ipin ucunu kaçırıyorum ama bu gece itibariyle erken yatmaya başlıcam sen bilgilerini verdin sanırım şeyda gelince listeye ekler canım.biraz anlatsana kendini

tabı tatlım ben akarada yaşıyorum 03.temmuz.2011 evlendım 8 ay oldu nerdeyse 82 doğumluyum teknık ressamım balgatda çalışıyorum hidrodizayn da işim çok şükür iyi tabı senın gibi kendi işim olmasını daha cok isterdim eve elımden geldığınce vakıt ayırmaya calışıyorum şeyda unutmasın benı sat 24 ocak bat 21 subat

sen ne işle meşgulsün hangı sehir keşke sende ankarada olsan görüşürdük yokmu hiç ankarada yaşayan

insallah canım..kırmızıların gelmez de gönlündeki gerçek olur
benimkiler dün geldi( artık bir dahaki aya..
günaydın kızlar bende gebe kalmak istiyorum ama maalesef 1yıl yasaklıyım önceki gebeliğimin sorunlu olmasından ötürü
Allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişler nasib etsin aminnnn
geçmiş olsun cerencim..Allah birdaha göstermesin..
hayırlısını isteyelim canım..
hoşgeldin aramıza bu aradaa
slm suay günaydın:)yeni katıldım 2 senelik ewliyim sen ne zamandır bebek istiyosun
hoşgeldin sedef...bu topic ugurlu...
insallah seni de hamiş görürüzzz
benide ekleyiiin kızlaar listeye..17.07.2011 de evlendim hiç korunmadık ilk bebek bat 27 şubat yaş 23 hadi ya bende istiyoruuum benide alın aranızaaaa :))

hoşgeldin karabiberim
seyda gelsin yazsın bizi.. meraklanma sen

ben kocaelindeym canım...hem de gelin geldim buraya
senin yazını alıntı yaptım ki seyda daha rahat görsün

ya sen ne şekersin hepimize nasıl teker tker cvp vermiş sağol tatlım sen böyle neşeli pozitif oldukca çok doğurursun inş. bir dahakine tutar tatlım bende kırmızılansamda üzülmeyeceğim hayırlısı rabbım ol desin yeterki

ayyyy aşkıma bak...bu ne asabiyet yahu...
kız ben gece oturup gündüz uyumayı sevıorum ama

ayyyy aşkıma bak...bu ne asabiyet yahu...
kız ben gece oturup gündüz uyumayı sevıorum ama
bu arada gündüzleri yalnız oluyorum ya hiç kalkasım gelmıyor..

dün ngece erken yattım pampikle ama 5 e kadar kıvrandm durdum..
yataga grdim sancı basladı( kırmızılar mahvetti canım beni..

hahahh vardiyalı topic ha..ii fikirmiş canım

ayy ayyy kızanlar 2 ye yükselmiş
canlarımyaa gündüz kimisi işte,kimisi misafirlkte..kimisi uyuyorr

sanırım gece daha rahatlıyos..sessiz sakin daha keyfli ama ben fırsat buldukça giriom gecem gündüzüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…