Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım ya ayakkabılarınıda aldın demekinşallah en yakın zamanda hamile kalır bu yılıda anne olarak kapatırsın

şekercim dün verdiğin tüyoları kullandım 3 gündür çalışıyoruz hergün ama tatlım biraz önce kocişim aradı çok hastaymış grip olmuş şimdi ne yapacağız bu akşam çalışma olmayacakmı ya bugün yapmadım diye bebeğim olmazsa dün yarım saat ayaklarımı tavana diktim gece 2de uyanıp duşa girdim sabahda malum iş 7 dekaltım çok uykum var yaaa bugün 17 günüm

canım spermler rahminde 2 3 gün canlı kalırlar.
O arada yumurtlarsan spermle yumurta karşılaşabilir
yani korkma
sen ilişkiden sonra ayaklarını dikmeye devam et
ve sperm kalitesi için bir gün yapın birgün yapmayın yani gün aşırı
bu gece dinlen canım
spermler zaten içinde

sağol canım benım ama dr. bana 14 günden sonra 18 güne kadar hergün yap dedi yaaaa öffff ağlamak istiyorum songülcüm inan kocamı bunaltmaktan korkuyorum oda çok istiyor ama sende haklısın bugün zaten hasta garibim yarın artık ne yapalım hayırlısı

Kızlar selaam..
Bu topik uğurluu.
Buraya gelen herkes hamile kalacak inşaAllah..
Buna inanın ve Allah'a tevekülü hiç elden bırakmayın..

Ve bu topikte psikolojinizi düzeltecek çook güzel arkadaşlıklar var..
Bende ilk evlendiğimde 8 ay sonra hamile kalabilmiştim..
Hiçbir sorunumda yoktu..
Zamanıo gelince oluyor, merak etmeyin..
E tabii çalışmalrı da elden bırakmayın...

Çook öptüm sizi..

nilcim tatlım çok teşekkür ederiz tabıkı rabbım büyük o yeter kı ol desin inş. bizede nasıp eder topiş olmayı sen şuan topişsin sanırım kaç aylık bebişimiz

benide ekleyiiin kızlaar listeye..17.07.2011 de evlendim hiç korunmadık ilk bebek bat 27 şubat yaş 23 hadi ya bende istiyoruuum benide alın aranızaaaa :))

benide ekleyiiin kızlaar listeye..17.07.2011 de evlendim hiç korunmadık ilk bebek bat 27 şubat yaş 23 hadi ya bende istiyoruuum benide alın aranızaaaa :))

canım merak etme senıde benıde yazacaklar sanırım daha tama düzenleme olmadı listeyle alıntı yapma yzın zor okunuyor kuzum

nazar boncukları nerdesınız saat kaç oldu aaaaa çok ayıp valla ben işteyım dıye böyle yapıyorsunuz demı nasıl olsa gece giremıyorum demi

kuzuuummm hoşgeldin tekrar ama denk gelemedik seninle yaaaa canım benim artık buralardasın ya sorun yok başkaları kürde sorun yaşadı diye seninde yaşıyacağın anlamına gelmiyor dimi kuzum çalışmalara ve sabretmeye devam az kaldı bitanem seni çoookkk öpüyorummmm müjdeli haberimi akşama veririm inşallah burdan kızlar

canım merak etme senıde benıde yazacaklar sanırım daha tama düzenleme olmadı listeyle alıntı yapma yzın zor okunuyor kuzum

canım şeyda ilgileniyor listeyle oda akşam geldiğinde toplu olarak ekliyor zaten hereksi yani akaşam eklenmiş olursunbuz inşallah bu arada hoşgeldiniz kızlar allah gönlünüze göre versin inşallah diyorum

nazar boncukları nerdesınız saat kaç oldu aaaaa çok ayıp valla ben işteyım dıye böyle yapıyorsunuz demı nasıl olsa gece giremıyorum demi

gece topicte olanlar muhtemelen uyuyor şimdi gündüz tenha olur burası canım alışsan iyi olur akşam 8 den sonra gel muhabbete daha güzel olur

teşekkürler elifim ama evde net yok bende sadece hafta içi işteyken giriyorum tatlım hafta sonuda fırsat bulamadığım ev işleri yapıyorum çalışınca çok zor oluyor

ya NESRİNN dün üye oldum FERTILITY FRIEND E üye oldum bu gün takvimime giriş yapmak istiyorum işte ateş ölçüm saati falan filan save yaptıktan sonra şu uyarı çıkıyor

(Your thermometer units are set to Fahrenheit, your entry of 36.5 does not seem right. If you wish to change your account units, please check the Chart Settings/Charting Settings menu.)
ya napıcam normal yazıyorum 36.5diye ama sürekli bu uyarı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…