ohh aferin bebeğime aferin bi güzel yediysen iç suyunu ama öyle ıhhh diyerk değil ohhh de yarasın yumoşlarıma de güzel güzel büyüsünler de
ohh aferin bebeğime aferin bi güzel yediysen iç suyunu ama öyle ıhhh diyerk değil ohhh de yarasın yumoşlarıma de güzel güzel büyüsünler de
e artık uyku vaktimiz geldi meryemcim şimdi doğru yatağa uyumaya yarın dereceni al eczacıya da ovu.testini sor bak yarından sonra ölçmeye başlıyoruz hadi öptüm seni
selam kızlar..bu ay asılama yaptırmıstım ama tutmadı malesef bugun adetımın 2. gunu tavsıyelerınız uzere ballı karısımdan yaptım yıorum...
ovulasyon testlerı eczanelerde varmı ve bı tane alıp o ay onumu kullanıorsunuz yoksa hergun ayrı bır tanemı kullanılıo bıraz bılgı verırmısınız.. son bişey daha.. meryem suresı demıssınız ne zaman okunması lazımmıs sayısı felan varmı..
bu ay böyle denicem belki kısmet bu aydır kızlar yardımcı olursanz sevıncem muck
tatlım şöyle diyim Meryem suresini kendinde okuyabilirsin başkasına da okutabilirsin 41 gün okunucak gün de 1 defa ama sayısı çok önemliymiş eğer kendin okucaksan aadetli olduğun günleri başkasına okutabilirsin ama her gün 1 defaa okunacak bu önemi.ballı karışımı ye şifa olsun sana da.ovul.testi daha kapsamlı bi konu yani piyasada çok çeşitleri var istersen biraz netten araştır ben predictor kullanmıştım içinde 5 adet var (ve daha pahallı)zaten prospektüsünde detaylı açıklaması da var canım ama dediğim gibi biraz araştır derim ben
selam kızlar..bu ay asılama yaptırmıstım ama tutmadı malesef bugun adetımın 2. gunu tavsıyelerınız uzere ballı karısımdan yaptım yıorum...
ovulasyon testlerı eczanelerde varmı ve bı tane alıp o ay onumu kullanıorsunuz yoksa hergun ayrı bır tanemı kullanılıo bıraz bılgı verırmısınız.. son bişey daha.. meryem suresı demıssınız ne zaman okunması lazımmıs sayısı felan varmı..
bu ay böyle denicem belki kısmet bu aydır kızlar yardımcı olursanz sevıncem muck
a.s canım... geçmiş olsun hayırlısı ne denirki..
bende tarcınlıkarısıma basladım..evet ov.testi ve atesölçer eczaneden alacagız..
sanırım bu ov. testinde içinde birsürü olanlar varmıs ondan almak lazımmıs..
hergün 1tane kullanacakmısız.
meryem süresi 41 gün okunacak zamanı önemli degil..
ama unutmucaksın 1 gün dahi olsa..kimisi öle okuyormuş
kimiside 1 bardak suya oku kocanla iç demiş...ben 2 sinden de yapıcam..
Allah gönlüne göre versin canım
Allahım liste çok hooş :) benide ekleyin buraya kızlaaarrr
7 aylık evliyim bat 27 şubat
Aramıza hoşgeldin :) umarım bu topik hepimize uğurlu gelir. Bende 8 aylık evliyim ve bizde en başından hiç korunmadık ve beklemedeyiz.Rabbim hepimize tez zamanda hamiş kalmayı nasip etsin inşallah... AMİN
slm suay günaydın:)yeni katıldım 2 senelik ewliyim sen ne zamandır bebek istiyosunsağol canım benım desene aynı kaderi paylaşıyoruzama üzülmeyeceğim bu sefer inş. hayırlısla hamile kalırım bu ay topiş olurum allahım ne olur adet olmayayım bu günlerde benım çatlama devrem çalışıyoruz sürekli ayışığım allah sanaha güzel bir nasip etsin en kısa zamanda
günaydın kızlar bende gebe kalmak istiyorum ama maalesef 1yıl yasaklıyım önceki gebeliğimin sorunlu olmasından ötürü
Allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişler nasib etsin aminnnn
ceren ilk gebeliğinde düşükmü yaptın
maalesef mol gebelikk yaşadım((
keşke düşük olsaydı
cok üzüzldümbiz 2 senedir istiyoruz bebek hicbir problemimizde yok ama olmuyo ((
acaba neden olmuyorki üstelik hiçbir problemde yok
psikolojik olabilirmiş diyor bazı doktorlar
inşallah en yakın zamanda müjdeli haberini alırsın
inş canım bekliyoz bakalım adetlerim düzenliydi son ay biraz gecikti cok umutlandık ama olmadı yıne adet oldum.adet gecikmesi iyidir diyolar ama bakalım bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?