hıhh şöyle bi toparlan bi kendine gel bizim bebşler biraz nazlı napalım biraz emek istiyolar.evet bebeğim ovu.testiyle ateş farklı şeyler ovu.testi yumurta çatladığında salınan hormonu idrarda çıkarıyor piyasa da çok çeşitleri var ben predictor kullandım içinde 5 adet var gebelik testi gibi mantığı ama dediğim gibi piyasada farklı çeşitleri olan var ama bana sorarsan içinde adet olarak fazla olanlardan al derim ya eczacına sor ya da netten araştırıp sipariş ver...ayyy tamam kusum..hepsini hepsini yapalım..
ya ov. testi ile ateş ölçme farklı şeyler mi? ben aynı sanıodum..
ateşimi ne ile ölçecem bn? tamam ölçer sana sölerim hergün...
temizlenince meryem süresine baslarım kuzum..bende meryemimmm
gün aşırı da yaparım napayım..sıkarım dişimi
tamam bahane yapmayalım..beraber baslayalım..sure için temizlenmeyi bekleyecekmişiz..
bu arada senn ateş ölçen seyle,ov.testinin markası ne? hemen yarın alayım?
yav bat'ı 15 şubat ve civarı olan yok mu yaa..
ben yalnız kaldım..
olanlarda sık sık uğramıyorlar buraya..
ben 17 şubat...ben bu ay umutsuzum ya hiiçç beklemıyom ben bu ay bu zamana kadar 3kere ilişki oldu...bu arada ben soğan kürüyle ilgili bişeyler sormuştum kımseden cevap gelmedı galıba nasıl yapılıyor?? adetlıykenmı adetten sonramı içiliyo?* idrar yanması oluyor onun için yapıcam ve hamiş kalmayı sağlıyomuş
tatlım ben sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım.ben 17 şubat...ben bu ay umutsuzum ya hiiçç beklemıyom ben bu ay bu zamana kadar 3kere ilişki oldu...bu arada ben soğan kürüyle ilgili bişeyler sormuştum kımseden cevap gelmedı galıba nasıl yapılıyor?? adetlıykenmı adetten sonramı içiliyo?* idrar yanması oluyor onun için yapıcam ve hamiş kalmayı sağlıyomuş
aaa.. nilüfer kaybolma bir yere, daha sık uğra..
soğan kürünün iltihapları falan inanılmaz derecede söktüğünü okumuştum bende..
kk.da bununla ilgili bir topik vardı hatta..
bir araştır bence..
ıykkk benm midem kalkar ya... öle nası yutcam benmeryemim şimdi bi de kalkıp 1 tatlı kaş..bal 1ta.k.çörekotu 1tat.k.tarçını karıştırıp bi güzel yiyosun hadi bak ben de hazırlıyorum kendime
hımmm..ya ateşte ov. testide aynı seye yaramıyor mu?hıhh şöyle bi toparlan bi kendine gel bizim bebşler biraz nazlı napalım biraz emek istiyolar.evet bebeğim ovu.testiyle ateş farklı şeyler ovu.testi yumurta çatladığında salınan hormonu idrarda çıkarıyor piyasa da çok çeşitleri var ben predictor kullandım içinde 5 adet var gebelik testi gibi mantığı ama dediğim gibi piyasada farklı çeşitleri olan var ama bana sorarsan içinde adet olarak fazla olanlardan al derim ya eczacına sor ya da netten araştırıp sipariş ver...
meri noldu kız adetmı oldunanlamadım
ımm çok güzel hımm çok güzel....meryemim şimdi bi de kalkıp 1 tatlı kaş..bal 1ta.k.çörekotu 1tat.k.tarçını karıştırıp bi güzel yiyosun hadi bak ben de hazırlıyorum kendime
tatlım ben sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım.
Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over veçikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birdeincir kürü uygulamanız gerekmektedir. Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.
pşşt kız meryeme bakmaktan seni görmedim gerçi sen benle küssün hala sanırımneyse size iyi gecelr kızlar..
ben çıkıyorum.
kendimi iyi hissetmiyorum..
bayılacakmışım gibi oldum şimdi..
tansiyonum düştü herhalde..
bu ay hep böyleydim niyeyse..
hadi hayırlı geceler hepinize kuzular...
tatlım aslında k.k de sabit konularda var ordan araştırsan daha sağlıklı olabilir ben uygulamadım sadece masaüstünde fardı onu buraya kopyaladım yani deneyimli arkadaşların yorumlarını oku derim benaa görmedim canım ya gerılere baktım hatta belkı bırı yazmıştır dıye ama gözümden kaçmış demekkı sağolasın..adet başlayıncamı içilcekti yoksa adet bitincemi
aman dikkat et askım...sen bize lazımsın..neyse size iyi gecelr kızlar..
ben çıkıyorum.
kendimi iyi hissetmiyorum..
bayılacakmışım gibi oldum şimdi..
tansiyonum düştü herhalde..
bu ay hep böyleydim niyeyse..
hadi hayırlı geceler hepinize kuzular...
ımm çok güzel hımm çok güzel....bu ne ya bu nasıl yenir yawwwww
tatlım aslında k.k de sabit konularda var ordan araştırsan daha sağlıklı olabilir ben uygulamadım sadece masaüstünde fardı onu buraya kopyaladım yani deneyimli arkadaşların yorumlarını oku derim ben
ıykkk benm midem kalkar ya... öle nası yutcam ben((
hımmm..ya ateşte ov. testide aynı seye yaramıyor mu?
ikisini yapmaya gerek var mı ki?
ee her gün yapacaksak 5 tane nası yetıo?
hergün ypmıosmu?
he annem kırmızılar geldi..saolsunlar beni hiç bekletmesler hahah
bu arada içmiceksin böyle yiceksin hatta o çörekotunu dişlerinle eziceksin o zaman daha faydalıymış tamam mı canım arkadaşım benim ohhh ye ye şifa olsunaman dikkat et askım...sen bize lazımsın..
aman dikkat et vallahi üzüldüm..
sana da ii geceler canım..seviyorum seni..
ıyyy bende kaldırdım kocişe yaptırıyorum..vallahi sen bunu içmessin die homurdanıor mutfakta
bu arada cok midesizsin
bu arada içmiceksin böyle yiceksin hatta o çörekotunu dişlerinle eziceksin o zaman daha faydalıymış tamam mı canım arkadaşım benim ohhh ye ye şifa olsunolsun
ıykkk benm midem kalkar ya... öle nası yutcam ben((
hımmm..ya ateşte ov. testide aynı seye yaramıyor mu?
ikisini yapmaya gerek var mı ki?
ee her gün yapacaksak 5 tane nası yetıo?
hergün ypmıosmu?
he annem kırmızılar geldi..saolsunlar beni hiç bekletmesler hahah
hee öle yaptım balım.. bir elim burnumda çignedim durdum..
ben tarcından nefret ederim... hele kokusuna uyuzum
ezdim dişlerimle yavas yavas...çigneyerek yedim..
ee nezaman su içicem????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?