Doğuma Hazırlık bebek arabasii yardimmmmmmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Pierre cardin ps805 kullanan varmı? Ben görsel olarak netten beğendim ve fiyatı da birçok markaya göre uygun.yorum bekliyorummmj

Çok araştırdım ve en sonunda Quinny zapp extra aldım ve gerçekten çok memnunum rahatlıkla tavsiye edebilirim

bende henüz araştırıyorum dün mothercare mağazasına baktım ve travel sistem arabaları çok beğendim fyaları 1000-1200 civarında ve büyük tekerlekli tekerleklerini çıkartabiliyoruz katlayabiliyoruz aklıma yattı bugün başka bir mağazaya baktım birsürü marka ve model vardı ancak hiçbiri gözüme hitap etmedi mothercare model ve kullanım olarak güzel geldi tabi ilk araba deneymim olacağı için hiçbir bilgim yok ....

bebek arabasını doğumdan sonra almak daha mantıklı deilmi yoksa öncesinde herşeyi tam takırmı olmalı kızlar?

ben travel sistem dşündüğüm için hastaneden çıkınca onun içinde taşımak daha mantıklı geldi bana simdiden almayı düşünüyorm o yüzden.Bugünde gezdim azıcık çeşit çeşit araba Kraft marka var 2015 modeli o da 1250 tl her 250 tl ye 50 tl indirimi uygulayacaklar çok daha ucuza gelecekmiş ,wollex baktım 800 tl travel sistem ne alacağım iyice şaşırdım......fiyattan değil hangsi kullanışlı olur deneyimlemedn almak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…