Ben uzun araştırmalarım sonucunda britax römer b motion 4 teker bebek arabasında karar kıldım. Tabi şöyleki önceliklerimden biri arabanın tek elle kapanıp açılmasıydı ve katlandığında arabamızın bagajı küçük olduğundan çok yer kaplamamasıydı bu yüzden bu arabayı seçtim. Katlanınca boyutları 70*58*28 oluyor. Bu yüzden diklemesine araba bagajımıza çok rahat sığıyor. Tam yatar pozisyona geliyor, doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ağırlığı ben şişme teker olanını tercih ettiğimden 10kilo fakat britax römer b agille 4 teker modeli (aynısının şişme teker olmayanı) onun ağırlığı ise 8kilo oda tercih edilebilir(Boyutları aynı). Bunun dışında sürüşü konforlu bebeği sarsmıyor. Tabi ben ağırlığına çok takılmadım çünkü genel olarak eşimle beraber dışarı çıkacağımız için orta ağırlıkta travel sistem olarak bunu buldum. Daha hafif bişeyler arıyorsanız baston puset tercih edin tabikide fakat onlarıda mutlaka gidip inceleyin. Çoğu konforsuz bebeğin içinde hiç rahat edemeyeceği türden arabalar. Kimisi chicconun litewayini tavsiye etmiş ama onunda ağırlığı zaten 9 kilo o yüzden çokta cezbedici bi tarafı yok. Katlandığındada uzunca bi hale geliyor pek hoşlanmadım açıkçası
Duydugum bi marka degildi. Sizden gorunce arastirdm simdi de kolay kullanilan bi urun gibi gorunuyor. Ben de esim olmadan pek kullanmam herhalde bu yuzden agirlik cok da onemli degil. Sizin aldiginz araba anladigim kadariyla tek tarafli kullaniliyor degil mi? Araba haliyle anne tarafina dogru cevrilmiyor sanirim dogru mu anladm? Bir de nerden ve ne kadara aldnz acaba?
Eşim öğretmen onun okulunda iki arkadaşı kullanmış çok memnunlarmış bende onlardan duyduktan sonra araştırdım. İnternetten n11 den sipariş verdik bugün gelmiş arabamız eve daha gitmedim. Şöyle ki aynen tek taraflı ama ben travel aldığımdan ilk 7-8 ay ana kucağıyla kullanırım sonrasında tek taraflı kullanacağım.Zaten bebek belli bir aydan sonra çevreyi izlemek istiyor bize bakmak pek istemez diye düşünüyorum. Ayrıca arabanın tentesinde şeffaf bi bölüm var ordanda bebeği takip edebilirim diye düşündüm. Britaxtan önce e bebekten armadillo bebek arabasını inceledim özellikleri hemen hemen aynı şuan onunda tek arabası indirime girmiş onada bakabilirsiniz.
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...sistem-bebek-arabasi-baby-safe-2016-P17033893 Bu linkte britaxın şişme teker olmayan modeli var b-agille bizde burdan başka bi satıcıdan aldık b-motion modelini ama şuan bulamadım linkini.
Affinity modeli daha büyük tabi hem katlandıktan sonraki boyutları hem tekerlekleri fln bana baya büyük geldi. Britaxın b-agille ve motion modelleri yurtdışında çok sık kullanılıyor ve baya yabancı sitelerde de iyi yorumlar var. Yabancı sitelere girip inceleyebilirsiniz sizde. Bikaç fotoğrafta koyayım belki düşünen arkadaşlara yardımcı olur.Britax-römer affinity modeli dikkatimi cekti arastirirken. Hem iki tarafli kullaniliyor bu model. Biraz yorum gorsem yine bisey dicem de pek kullanilan bi marka degil sanirim. Esimle goruseym de o da begenirse alalim.
o zaman chicco lite way tam sana göre. hem baston gibi katlanıyor hem de doğumdan itibaren kullanılıyor ben de Allah sağlık verirde ikinci bebeğime kavuşursam lite way almayı düşünüyorum kullananalar çok memnun fiyatta makul.Siz hangi bebek arabasini sectiniz? 36 hafta oluyorm ben de hala bebek arabasi almadik.
Hem baston gibi hafif hem de travel kullanacagimiz bisey olsa hic baston almasam diye dusunuorm ben de ama hala tam karar veremedik.
Eşim öğretmen onun okulunda iki arkadaşı kullanmış çok memnunlarmış bende onlardan duyduktan sonra araştırdım. İnternetten n11 den sipariş verdik bugün gelmiş arabamız eve daha gitmedim. Şöyle ki aynen tek taraflı ama ben travel aldığımdan ilk 7-8 ay ana kucağıyla kullanırım sonrasında tek taraflı kullanacağım.Zaten bebek belli bir aydan sonra çevreyi izlemek istiyor bize bakmak pek istemez diye düşünüyorum. Ayrıca arabanın tentesinde şeffaf bi bölüm var ordanda bebeği takip edebilirim diye düşündüm. Britaxtan önce e bebekten armadillo bebek arabasını inceledim özellikleri hemen hemen aynı şuan onunda tek arabası indirime girmiş onada bakabilirsiniz.
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...sistem-bebek-arabasi-baby-safe-2016-P17033893 Bu linkte britaxın şişme teker olmayan modeli var b-agille bizde burdan başka bi satıcıdan aldık b-motion modelini ama şuan bulamadım linkini.
o zaman chicco lite way tam sana göre. hem baston gibi katlanıyor hem de doğumdan itibaren kullanılıyor ben de Allah sağlık verirde ikinci bebeğime kavuşursam lite way almayı düşünüyorum kullananalar çok memnun fiyatta makul.
haklısın chicco yu bende pek sevmem. ilk hamileliğimde graco travel sistem aldım ağırlığı nedeniyle rahat kullanamadım. bu sefer hafif ve basit bir puset almaya kararlıyım.Cadual otto trona bebek arabasi var gordun mu o da baya pratik gibi duruyor magazada gordun mu hic fikrini merak ettim. Sonrasinda baston puset gibi de kullanilir.
Chiccoyu da bi sevemedim gitti ya :/ her yerde okuyorum litewayi ama niyeyse bi sogugum o arabaya..
Cadual otto trona bebek arabasi var gordun mu o da baya pratik gibi duruyor magazada gordun mu hic fikrini merak ettim. Sonrasinda baston puset gibi de kullanilir.
Casual otto tronayla ilgilide burda bi konu açmıştım işte uçak bagajına bile sığıyo diye fakat arabada bebek sanki çok dışarda gibi kalıyo sağ ve sol tarafları bi tuhaf tenteside tam kapanmıyo çok güvenli değil gibi geldi. Ayrıca rüzgarda fln bebek sağdan ve soldan hava akımına maruz kalır tentede tam kapanmadığı için sıkıntı olur gibi geldi ben oyüzdrn almaktan vazgeçtim. Bebek arabamızda elimize ulaştı britax römer b motion daha kullanmadım ama şimdilik güzel görünüyo kullandıktan sonra buraya yazıcam memnun kalıp kalmadığımı
Cadual otto trona bebek arabasi var gordun mu o da baya pratik gibi duruyor magazada gordun mu hic fikrini merak ettim. Sonrasinda baston puset gibi de kullanilir.
Chiccoyu da bi sevemedim gitti ya :/ her yerde okuyorum litewayi ama niyeyse bi sogugum o arabaya..
Betusum gule gule hayirli hunlerde kullan bebisinle arabani ama sana tavsiyem cok fazla bebis esyalarina kafa yorma.inanki bazilarini giydirmeden kuculdu.bende 37 gun oldu dogum yapali.en onemli sey bebisin gaz cikarmasi.gerisi bos inanki.ben perisan oldumkararımızı verdik ve bebek arabamızı aldık sonunda. mamas&papas armadillo flip aldık biz. yanına da cybex anakucağı aldı arkadaşım. tek elle katlanması filan hoşuma gitti. çok büyük kararsızlık yaşıyordum zaten karar verip rahatladım. arabamız gelmedi daha ama gelince de beğenirim inşallah.
Betusum gule gule hayirli hunlerde kullan bebisinle arabani ama sana tavsiyem cok fazla bebis esyalarina kafa yorma.inanki bazilarini giydirmeden kuculdu.bende 37 gun oldu dogum yapali.en onemli sey bebisin gaz cikarmasi.gerisi bos inanki.ben perisan oldum
Isallah canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin.mutlu huzurlu bir bebisin olur.Ay hayirli olsn canim dogum yapmana cok sevindm ne guzel gelmis bebis araniza:) yok ben zaten kiyafet filan almadm pek. Hemen küçülüyor diye yegenimim kiyafetlerini giydircem ilk zamanlar sonra alirim da bazi seylere özendim sadece. Allah anali babali buyutsun insallah senin bebisini de. Ben de izne ciktm bekliyorm artik gelmesini. Dua et ben de sag salim cikarayim insallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?