Bebek İkinci El bebek arabasi

deniz cemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
5
0
36
Bebek Arabasi kraft marka temiz, saglam ve az kullanilmis 160 tl 3 tekerlekli, tek yon geniş alt sepet..pazarlık payı vardir

Eklentiler

• IMG_20150527_192451.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20150527_192513.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Selamun aleyküm. Benim çok acil bi bebek arabasına ihtiyacım var almak istiyorum ve inanin imkanım olsa istediğiniz fiyatı verirdim ama Durumum el vermediği için en fazla 50 tl. Ödeyebilirim,veya 2 yıl önce 250 tl. Ye aldigim nişan abiyemle kabul ederseniz takas yapabilirim?

Rengi petrol yeşili, Üzerindeki taşlar ve paletler pul ve boncuk renkleri altın sarısı ve gümüştür, bolerosuz da kullanılabilir ,boyundan bağlamali 38 ve 40 bedenlere uygundur. Umarım beğenir kabul ederseniz,

Eklentiler

• received_443306372494463.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 85
  • received_443306189161148.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 84

Canm arabyi alsanda benden soylemesi en az 50 tl kargosu tutar urun buyuk oldugu icin en ufak kiyafette bile 8 10 tutuyor
100 tlyede bulablrsn araba

Ben sağlam bi bebek arabasi istiyorum canım benim. Takas kabul edersen ptt kargo uygun fiyata getiriyor diye duydum.

Canım inan araba gerçekten çok sağlam fotograflarini iyi cekemedim yine de koydum ama sıfır bu arabadan Alsan bundan farklı olmaz benim simdi oğlum olacak bunu satıp üstüne koyup travel sistem ve kizimla birlikte bindirebileyim yeri geldiğinde diye daha geniş bi araba alacağım o yüzden üzgünüm ama gerçektenm mümkün değil :-(

Merhabalar.. Bebek arabasi kargosu tahminimce fazla tutar.. Yalovadan Mersine sadece bir oyun halisi kargosuna gecen sene 15 tl kargo odedik. Ptt Kargo ile. Bence Istanbul dan elden teslim dusunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…