Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası

handeozgur

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
404
206
34
merhaba kızlar
kararsız kaldım yardım lütfen
chicco urban mı britax römer b motion bebek arabası mı ?
tavsiyesi olan varmı?

Travel sistemde urban cok inceledim çünlü ama baska biride olabilir dersen chicco liteway kesinlikle tabsıye ederim hem hafif hem kullanıslı hemde ilerde puset almak zorunda kalmazsın.6 kg lık bir araba lıteway ama o bile cocukla ağir geliyor.arabasız dişarı cıkmayız ama 1-2 benek arabasıyla çarşiya fln gittiğimiz oldu kızımla iyiki travel almamişim dedim.nacizane fikrim canım.

Arkadaşlar, ben de bebek arabası telaşına girdim. Çoktandır araştırıyorum, travel sistemler çok ağır.
Tek elle kapanması ve hafifliği nedeniyle Mamas papas armadillo flip modelini pek beğendim. Oturma yeri ve tentesi çok geniş ama ön barı yok. Onun biraz daha gelişmişi de Mamas papas urbo 2. Entegre sinekliği var, tutma kolu uzuyor. Onu da çok beğendim, tek kafama takılan çok pratik görünse de tek elle kapanmıyor olması.

Urbo 2 kullananlar fikir verirse çok iyi olur.

Cnm karar verebildinmi mamas papas için. Öyle zor bi konukî...aylardır strollerlarda göZüm. Bugün nihayet quinny modd kararı verdik. Umarım iyi olur.

Cnm karar verebildinmi mamas papas için. Öyle zor bi konukî...aylardır strollerlarda göZüm. Bugün nihayet quinny modd kararı verdik. Umarım iyi olur.

Oh hadi gözün aydın :) güle güle kullanın.. Biz daha almadık ama kararı verdik, bu hafta Mamas papas urbo2'yi alıyoruz :) oto koltuğu olarak da nuna pipa'yı beğendik.
Ama cidden en zor karar verilen eşya oldu bnm için.

Kızlar biz hafta sonu chicco travel sistem liteway aldık. Cok aractırmamızın sonunda karar verdik. Chicco da kampyanya vardı. 779 tl fiyatı+ 80 tl de para puan + oto koltugu icin sabitleme aparataı kırmızı modelinde hediye idi. Biz de kacırmadan aldık:)Kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bilginiz olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…