Bebek İkinci El bebek arabası

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
47
kızlar ALLAHA şükür bir derdim yok ama bi çok yere bo konuyu yazmama rağmen hiç kimse yazmadı nedenini anlamakla güçlük çektim :KK43:burayada yazim dedim sizin bildiğiniz veya şahsen sizin ihtiyacınız olan Durumu iyi olmayana GERÇEKTEN İHTİYACI OLANA bebek arabasını elden teslim edilmek üzere verebilirim ücretsiz

nerede yasadıgınızı da yazsaydınız arkadaslardan daha cabuk cevap alabılırdınız.

haklısıznız ben maltepe ist yaşıyorum ürünü yer darlığından dolayı elimden çıkartmak istiyorum ihtiyacı olan kişiler kullansın adına açtım bu konuyu ama pek fazla kimse ilgilenmiyor sanırım:)kırığı çıkığı yokyani kullanılabilir durumda

şu anda var mı bilmiyorum ama bir zamanlar belediyeler iyi durumdaki kullanılmış eşyaları toplayıp ihtiyacı olanlara veriyorlardı.bir araştırın isterseniz:KK34:

şu anda var mı bilmiyorum ama bir zamanlar belediyeler iyi durumdaki kullanılmış eşyaları toplayıp ihtiyacı olanlara veriyorlardı.bir araştırın isterseniz:KK34:

benbelediye gibi yerlere vermek istemiyorum forumdaki ihtiyaç sahibi olan olursa vermek daha cazip geliyor sonuçta

beşik ben fakır bırı ıcın arastıryorum beşik varsa ıkısını bır alabılırım hemde yakınım maltepeye

sıtede ıkıncı el bebek cocuk esyası satılan bolum var ucretsız vermek ısteyenlerde oraya yazıyor.yanlıs yere acmıssınız orda hemen bulunur alacak bırı.bendede vardı puset ne yapsam dıye dusunuyordum kapıya bır kadın geldı cocugunuz varsa esyasını verırmısınız dıye verdım sevındı gıttı.

sıtede ıkıncı el bebek cocuk esyası satılan bolum var ucretsız vermek ısteyenlerde oraya yazıyor.yanlıs yere acmıssınız orda hemen bulunur alacak bırı.bendede vardı puset ne yapsam dıye dusunuyordum kapıya bır kadın geldı cocugunuz varsa esyasını verırmısınız dıye verdım sevındı gıttı.

canım orayada yazdım ama nedense ücretsiz olunca pek bakan çıkmadı ..
bende alternatif olsun açısından burayada yazim demiştim

X