bebek arabası

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
96
İstanbul
kızlar bu konu mutlaka açılmıştır ama ben kaçırdım. hangi marka bebek arabası aldınız? tavsiyeleriniz neler bekliyorum, ben de kızıma alacağım, ama alanlar lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum , ve nerden aldınız?a.s.

Ben bundan aldım, çok memnunum, çok kıvrak.
Kocaman arabalardan sevmiyorum zaten.
Kızımda almıştım, hiç kullanmadan başkasına verdik.
Bundan çok memnunum.
Tam yatıyor.
İlk günlerden beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ben.

pogogris.jpg

Ben Jokerden aldım. Cosattonun pogo modeli. 360 lira. Aynı tür arabaları çok araştırdım en uygun fiyatlısı buydu. Şiddetle tavsiye ediyorum.

canım benimki kraft atlantik kırmızı.tam yatabiliyor,çift yönlü,katlandığında desteksiz ayakta durabiliyor.135 liraya izmirde mina vardır meşhur oradan aldım cnm

ben chicco aldım baston puset , doğumdan itibaren kullanıyorum çünkü tamamen yatabiliyor , polar koruyucusu vardı harika bişey yani :)) 190 tl'ye toyiki'den almıştım gerçekten çok memnunum hafif ve kullanışlı..

pierre cardin'in venedik modelini abim hediye aldı
cok memnumun surusu kullanısı genıslıgı, kapladıgı yer ve ayakta dık durabılmesı vs herseyı cok ıyı ama cok agır
cocukla aynı anda onu merdıvenlerden ındırmek ımkansız
ınternet fıyatına bakarsak 270,00 tl cıvarı fıyatı

bizim arabamız da bu

2676019knt7.jpg

Chicco Lite Way
195 liraya aldık,
diğerleri pek tuzlu geldi acıkcası
cok da memnunuz
hem hafif hem de sürüşü falan süper
tam yatabiliyor
uyku tulumu falan da cıktı içinden
ama cift yönlü değil
ben pek istemedim cift yönlü olmasını

canım ben kraft venüs travel sistem aldım ama memnun degilim aslında çok konforlu bebek için ama çok büyük ve çok agır anca kendi arabamızla bir yere gittigimizde kullanabilirim tek başıma çıkmak istesem kesinlikle otobüsle filan bir yere gidemem ama küçük bişey olsa yazın canın sıkılınca alıp gidebilirsin

bizim arabamız da bu

2676019knt7.jpg

Chicco Lite Way
195 liraya aldık,
diğerleri pek tuzlu geldi acıkcası
cok da memnunuz
hem hafif hem de sürüşü falan süper
tam yatabiliyor
uyku tulumu falan da cıktı içinden
ama cift yönlü değil
ben pek istemedim cift yönlü olmasını

Çok güzelmiş canım.
Çok pratik ve hafifi gözüküyor, güle güle kullanın.

arkadaslar benim abim arabamizi hediye aldi Quinny Speedi 2008 wandelwagen. markasi quinny speedi resmi yapistirmayi beceremedim. tam bir setti ana kucai araba koltugu bebek ihtiyac cantasi uyku tulumu ve yeni dogan yatak seklinde olanlar varya arabaya takiliyor.. toplam 750 euroya patladi internetten modeline bakabilirsiniz canim Quinny SPEEDY SX kinderwagen - Lees ervaringen van gebruikers!

kesinlikle ve şiddetle pierre cardin i tavsiye diyorum..süper bir araba..hafif..çift yönlü..yağmurluğu,ayakkoruması,tam yatabiliyor..süper bence..300 milyona aldım..ama saraçhaneden alırsan daha ucuza geliyor..Pierre Cardin Enigma Aluminyum ps 2020 buda kodu canım..netten araştırabilirsin..

Elifdem canım bahsettiğin araba puset Chicco Lite Way, kış içinde kullanışlı mı? valla zor bi karar , ama hafif olması çok önemli benim için. içinin geniş olası da çok önemli, bebişlerimiz çabuk büyüyor sıkışmasınlar hemen. bende uygun ve kullanışlı olsun istiyorum. teşekkürler yardımlarınız için kızlar :))

bende kraft aldım..ama ağırmı hafifimi bilmiyorum.hep kociş yapıyo o işleri. ben biyere gitmek istedim mi bi koşu geliyo okuldan bizi hazırlıyo. biz sonra gezip gelip kapıda bırakıyoz.sonra kociş topluyo.ama kızım için rahat tam yatıyo.
MİLLE - 505
Çift yönlü kullanılabilme özelliği
Ağırlık: 11,7 Kg.
3 farklı pozisyon ayarlanabilen sırt dayanağı
360° dönebilen ön ve arka tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Katlandığında desteksiz ayakta durabilme özelliği
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Tente içerisinden çıkan rüzgârlık / güneşlik
Ekstra dolgulu oturma şiltesi
Lüks ayak örtüsü
18 kilo taşıma kapasitesi

Ürün Fiyatı: 299 YTL

bende geçen hafta aldım kraft çok memnunum fiyatıda uygun bide kampanyaya denk geldik 200tlye aldım.

Back