Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası

gasye

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
164
1
296
44
Uşak
Arkadaşlar bebek arabası alıcam öneriniz varmı? buraya aldığınız veya almayı düşündüğünüz bebek arabası modellerini koyalıım bana yardı ediiinsenağlamaçok kararsız kaldım:uhm:

Eklentiler

• $1176210416-matrix-turuncu.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 58

kraftın bu modelini sipariş etmiştik aldığımız yere.gelen ürün defolu olunca iptal ettik..kraft mars diye geçiyor.

pierre cardin 5040 modelini aldık..

Chicco Lite Way Top Puset -bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum hafif ve şık tavsiye ederim

kızlar bu ara bu modelin ön güvenlik barı yok hani çocuğun tutunacağı yer ama ayrı satılıyor kraft çıkarılıp takılıyor onlardan alabilirsiniz 20ytl bişi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizimki de bu..tekerlekleri çok güzel, sürüşü kolay, amortisörü harika bebeği hiç sarsmıyor, içinde müzik yayını bile var ama malesef çok ağır tek dejavantajı bu, ki buda önemli bir nokta...

Son düzenleme:
pierre cardin 2020 tavsiye ederim
çok büyük değil ve hafif
tüm tekerlekleri oönüyor ve çift yönlü
aslında ben hep baston tipi almak istiyordum ama onlar da tek yönlü oluyor diye vazgeçtik
maclareni çok beğeniyorum baston pusetlerde

ayyy çok güselmişşşş ne bunun markası bi de ne kadara aldınız bayıldım

arkadaşlar en sonunda arabamızı aldık..KRAFT An aldık çok memnunuum:) 400 e aldım merak edenler için:))

canım güle güle kullan benim 3 yaşında oglum var bende çok düşünmüştüm bizde kraft aldık çok memnun kaldım hala taşgibi araba bu arada bebek erkekmi.

canım güle güle kullan benim 3 yaşında oglum var bende çok düşünmüştüm bizde kraft aldık çok memnun kaldım hala taşgibi araba bu arada bebek erkekmi.

eylül adında br kızım vaar:))kaydirigubbakcemile3

Bebek Arabası Denildi Mi? Aklıma İlk Gelen Marka JANE Olmuştur. Benim Bir Akrabam Almış. Jane Rider + Matrix İsimli Travel Sistem Araba Takım Halinde İçinde Oto Koltuğu da Var. Ayrıca Tam Yatma Özellikli Görünce İnanamadım Bayıldım. Koldan Frenli Felan Bebek Büyütmek İstiyorsa Böyle Araban Olacak Dedim İçimden. Çünkü Herşeyiyle Düşünülmüş. Ben Zamanında Kullandığım Arabaya Baktım Birde Buna Arasında Dağlar Kadar Fark Var. Araba Alacaklara Tek Önerim Jane Rider + Matrix Travel Sisteme Bakmadan Araba Almayın Derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…