Axis taksitli hali 15bin oluyor.Arkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)
Canım kredi kartı ile mi alacaksın? Kredi kartı ile alacaksan bazı sitelerde peşin fiyatına 6 taksite denk gelmiştim ben.Arkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)
Canım başka taksitlerimizde var yoksa 6 kesin oderdik ((Canım kredi kartı ile mi alacaksın? Kredi kartı ile alacaksan bazı sitelerde peşin fiyatına 6 taksite denk gelmiştim ben.
Her türlü alacağımız ürünü 12 taksitle alacağız,sadece taksit aylık ariyor hani 1800odemek varken 2.5odeniyor bazı bebek arabalarında o fark bizi yorar mi diye dusunncedeyimBütçenize uygun olanı alın aylarca taksıt ödemek zorunda kalmayın
Kendınızı yoracak taksıtlere girmeyin hayat planladığınız gibi gitmeyebilir .Her türlü alacağımız ürünü 12 taksitle alacağız,sadece taksit aylık ariyor hani 1800odemek varken 2.5odeniyor bazı bebek arabalarında o fark bizi yorar mi diye dusunncedeyim
Ben alacaksan 3 taksitte vade farkı ödemektense 6 taksitte 20 bin ödersin diye düşünmüştüm. Yani başka taksitlerin varsa ödeyebileceğin fiyata uygun olanını seçersin tabi ki.Canım başka taksitlerimizde var yoksa 6 kesin oderdik ((
Hediye almak isteyen biri yok mu ailede :))))Arkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)
Teşekkür ederim güzel düşünce.Kendınızı yoracak taksıtlere girmeyin hayat planladığınız gibi gitmeyebilir .
Ekstra masraflar çıkabilir
Yok malesef teklif eden yok hiç öyle bir hediye için.Hediye almak isteyen biri yok mu ailede :))))
Haklısın gerçekten düşüneceğim bunu )Bu kadar uzun taksit ile alacaksanız en uygun olanı tercih edin. Üzgünüm ama maddi durumunuza göre hareket etmelisiniz. Bebeğin ne gibi bir masraf çıkaracağını bilmiyorsunuz çocuk bebek arabasının hangi model olduğunu anlamayacak ona vereceğiniz parayı yeme içme gibi geleceğini etkileyecek şeylere ayırın. Böyle yorum yapma sebebim maddi durumunuzun çok iyi olmadığını düşünmem belki dönemlik bir durumdur ama bana şey gibi geldi asgari ücret ya da 30bin tl maaş alıp da son model iphone kullanmak gibi.
Bu arada asla kalbinizi kırmak istemem sadece bebekler markaları bilmiyor ve anlamıyor onlar için konforlu ve sağlıklı olsun en uygunu tercih edebilirsiniz
Bende kraft kenya aldim su an da hepsiburada da 17500 tl ve hepsiburada worldcarda pesin fiyatina 9 taksit secenegi var. #reklamdegilArkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)
Siz nasıl memnun kaldınız mi viva ile arasındaki fark dönme şeklimiz galiba viva bir tık daha uygunmus sizce viva yerine kenya mi tercih edilmeliBende kraft kenya aldim su an da hepsiburada da 17500 tl ve hepsiburada worldcarda pesin fiyatina 9 taksit secenegi var. #reklamdegil
Merhabalar biz de Kenya aldık. Bence çok kullanışlı ve hafif. Çok fazla model baktık ama dediğim gibi katlanma , sürüş vs. En sevdiğim bu model oldu.Arkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)
Ayy çok teşekkür ederim bende alacağımMerhabalar biz de Kenya aldık. Bence çok kullanışlı ve hafif. Çok fazla model baktık ama dediğim gibi katlanma , sürüş vs. En sevdiğim bu model oldu.
Ebebekte indirim vardı gri renginde 15.000 TL
Ne zaman almışsınız bu fiyataMerhabalar biz de Kenya aldık. Bence çok kullanışlı ve hafif. Çok fazla model baktık ama dediğim gibi katlanma , sürüş vs. En sevdiğim bu model oldu.
Ebebekte indirim vardı gri renginde 15.000 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?