Merhaba ben prego mios premium düşünüyorum, aldınız mı bebek arabasını ?Kızlar merhaba çift yönlü tek elle açılıp kapanabilen bebek arabası önerebilir misiniz
Merhaba henüz almadım bebegim 2 aylık daha erken diye eşim istemiyorMerhaba ben prego mios premium düşünüyorum, aldınız mı bebek arabasını ?
Selamlar bu bebek arasında puset yok sanırım ilk 6 ay kullanılabilecek mi ? Ben 6+4'teyim ama şimdiden bakıyorum çünkü yılbaşından sonra zam gelecek en azından en pahalı ürün bebek arabası olacak onu şimdiden almayı düşünüyorum☺☺Merhaba henüz almadım bebegim 2 aylık daha erken diye eşim istemiyorama kraft blear begendim cok hafif ama tek yönlü ben kaba olmasın istiyorum
Evet puset yok ama benim kuzenim de dogum yaptı puseti vardı hiç kullanmadı resmen gerek olmuyor diyor ama bebek arabası aşırı aşırı rahat ve çok hafif önerebilirim yani netten almayın ama nette 13000 biz civilden baktık magazalarda indirm oluyor 8000diSelamlar bu bebek arasında puset yok sanırım ilk 6 ay kullanılabilecek mi ? Ben 6+4'teyim ama şimdiden bakıyorum çünkü yılbaşından sonra zam gelecek en azından en pahalı ürün bebek arabası olacak onu şimdiden almayı düşünüyorum☺☺
Bende pusetli almayındusunuyorum yaa ne kadar da olsa bebek kucuk illaki puset şazım olurBenim bebek arabam mamas papas
Pusetim maxi cosi
Çocuk iri ve uzun olacaksa tavsiye ederim
Bu arada puseti nasıl kullanmadı ya ben hep kullanıyorum bebek arabasına takılı
Biz hep kullanıyoruz nasıl lazım olmamış aşkım sordun muBende pusetli almayındusunuyorum yaa ne kadar da olsa bebek kucuk illaki puset şazım olur
Canım sabret bi 16 haftalık falan olsun öyle alMerhaba henüz almadım bebegim 2 aylık daha erken diye eşim istemiyorama kraft blear begendim cok hafif ama tek yönlü ben kaba olmasın istiyorum
Evet canım sordum hiç lazım olmadı direkt bebek arabasına koydum dedi belkş onun dogumu kışa geldi çok cıkamadıgı icinde olabilirBiz hep kullanıyoruz nasıl lazım olmamış aşkım sordun mu
Aynen öyle yapıcam canım daha 8+4teyizCanım sabret bi 16 haftalık falan olsun öyle al
Ben wagon bebek arabası kullanıyorum senin dediğin gibi çift yönlü ve tek elle açılıp kapanabiliyor ikiz bebek arabası da diyebiliriz içi geniş olduğu içinKızlar merhaba çift yönlü tek elle açılıp kapanabilen bebek arabası önerebilir misiniz
Teşekkür ederimBen wagon bebek arabası kullanıyorum senin dediğin gibi çift yönlü ve tek elle açılıp kapanabiliyor ikiz bebek arabası da diyebiliriz içi geniş olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?