Bebek arabası

pamuk3419

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
848
259
18
25
Kızlar merhaba çift yönlü tek elle açılıp kapanabilen bebek arabası önerebilir misiniz

Merhaba henüz almadım bebegim 2 aylık daha erken diye eşim istemiyor ama kraft blear begendim cok hafif ama tek yönlü ben kaba olmasın istiyorum
Selamlar bu bebek arasında puset yok sanırım ilk 6 ay kullanılabilecek mi ? Ben 6+4'teyim ama şimdiden bakıyorum çünkü yılbaşından sonra zam gelecek en azından en pahalı ürün bebek arabası olacak onu şimdiden almayı düşünüyorum☺☺

Evet puset yok ama benim kuzenim de dogum yaptı puseti vardı hiç kullanmadı resmen gerek olmuyor diyor ama bebek arabası aşırı aşırı rahat ve çok hafif önerebilirim yani netten almayın ama nette 13000 biz civilden baktık magazalarda indirm oluyor 8000di

Benim bebek arabam mamas papas
Pusetim maxi cosi
Çocuk iri ve uzun olacaksa tavsiye ederim
Bu arada puseti nasıl kullanmadı ya ben hep kullanıyorum bebek arabasına takılı

Benim bebek arabam mamas papas
Pusetim maxi cosi
Çocuk iri ve uzun olacaksa tavsiye ederim
Bu arada puseti nasıl kullanmadı ya ben hep kullanıyorum bebek arabasına takılı
Bende pusetli almayındusunuyorum yaa ne kadar da olsa bebek kucuk illaki puset şazım olur

Valla dün biraz araştırmak için gezindik eşim bebek arabası konusunda çok hevesli ❤ bir modelde karar vermiştim bir bebek mağazasında 30.000 TL'idi. Bu kadar pahalı olunca bir de üstüne zam gelecek yılbaşında falan dediler ben vazgeçer gibi oldum. Ordan çıktık başka bebek mağazasına da bakalım dedik orda da 19.500'dü ve 5 taksit yapıyorlardı, istediğim renkte vardı bizde kaçırmak istemedik. Erken olduğunun farkındayım ama böyle bir indirim ve taksiti görünce bir yerden başlamak lazım diye düşündük. Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırıp bebek arabamızda pıtı pıtı gezdirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…