Memnunnkalmak değilde kalmadığımı söyliyim travel sistem almanderim aşırı ağır indir kaldır çok zor oluyor yaBebek arabası tavsiyeniz var mı memnun kaldığınız ?
Öyle mi benim de görünüş olarak o çok hoşuma gidiyordu meğer kullanışsızmışMemnunnkalmak değilde kalmadığımı söyliyim travel sistem almanderim aşırı ağır indir kaldır çok zor oluyor ya
Bizde bilinçsiz aldık bebek büyüdükçe zor oluyor kullanmak tek başıma çıkaöıyorum çok ağır baston tarzı alıcam tekrardan ama sırt kısmı yatanlardan öyle bişey öneririmÖyle mi benim de görünüş olarak o çok hoşuma gidiyordu meğer kullanışsızmış
Travel sistem aldım sırf görüntüsü güzel diye ama pişmanlık. Çok ağır büyük. Markete gireceğim eziyet oluyor. Sonra kabin boy aldım dünya varmış dedimBebek arabası tavsiyeniz var mı memnun kaldığınız ?
Cybex balios s lux kullanıyorum çok memnunum pusetinide cloud z almıştık eğer bütçenizi aşmazsa bence kullanışlı bir bebek arabası.Bebek arabası tavsiyeniz var mı memnun kaldığınız
Merhabalar bende dusunuyorum ama cok agır mı 2 3 yasa kadar kullanılır mıCybex balios s lux kullanıyorum çok memnunum pusetinide cloud z almıştık eğer bütçenizi aşmazsa bence kullanışlı bir bebek arabası.
Merhaba oğlum 16 aylik hala aktif şekilde kullanıyoruz bence 3-4 yaşına kadarda kullanır. Bir tik ağır ama benim için bu sorun olmadı. Bagajda biraz yer kaplıyor bir dezavantajıda bu ama onun dışında süspansiyonu çok iyi, görüntüsü çok estetik. Severek kullanıyorum benMerhabalar bende dusunuyorum ama cok agır mı 2 3 yasa kadar kullanılır mı