Aa o yorumları hiç görmedim nerde gördünüz acaba.Bende kraftın o modellerine bakmıştım ama internette çok fazla tekerlekle ilgili sorun olduğu için vazgeçtim, yeşil beğenmiştim ben
Şikayet varda vardı yorumlar, videolu filandı o yüzden vazgeçmiştim ben, satış sonrası iyi olmadığı söyleniyordu bir araştır istersenAa o yorumları hiç görmedim nerde gördünüz acaba.
Hmm teşekkürler bakayım bi bende . Hangi model aldınız pekiŞikayet varda vardı yorumlar, videolu filandı o yüzden vazgeçmiştim ben, satış sonrası iyi olmadığı söyleniyordu bir araştır istersen
Evet baginin bende iyi olduğunu duydum. Ama bir modeline baktım kapanınca miostan daha ağır geldiBiz prego mios travelde kararlıydık lakin çok ağır olduğu söyleniyor. Bagi nin iyi olduğunu duydum
Teşekkürler. Ona da bakayımJoie choreme tam fiyat performans ürünü taş gibi sağlam
Tesekkürler yorumunuz için ona da bakıcamBen Chicco goody x plus kullanıyorum kabin boy çok memnunum tek elle kapanıyor ve çok hafif travel sistem asla bana göre değil e-bebekte çalışan kadin inatla travel sistem satmaya kalksa da almadım 6 ay Pusetli kullanicam diye ömür boyu 2 parça şekilde uğraşamam her yerde zor çünkü zaten oto koltuğu pusetli bu aldığım arabaya da uyuyor ama ben hiç kullanmadım 23 günlüğüz bebek arabasında gayet rahat duruyor arabanın bagajına falan çok rahat sığıyor kesinlikle tavsiyemdir
Biz bagi easyfold 3s aldık, daha kullanamadık ama açtık sürümü baya kolay görünüyor, travel sistem olduğu için bütün arabalar ağır maaalesefHmm teşekkürler bakayım bi bende . Hangi model aldınız peki
Evet malesef.Biz bagi easyfold 3s aldık, daha kullanamadık ama açtık sürümü baya kolay görünüyor, travel sistem olduğu için bütün arabalar ağır maaalesef
Bugün gittim aldım arabayı. Kraft queen modelini aldık pusetiyle beraber. Ben travel bebek arabalarını daha çok beğeniyorum açıkcasıTravel bebek arabası almayı düşünmüyorum ama ayrıca doğumda puset almak gerekmiyor mu. Pusete ayrıca para vereceksek travel mantıklı gibi
Kraftın kendi sitesinde 27bindi. Baby mallda indirimle 18bine aldımHayırlı olsun ne kadara aldınız
Teşekkür ederimHayırlı olsun ne kadara aldınız
Kraftın kendi sitesinde 27bindi. Baby mallda indirimle 18bine aldım
Bagi bana çok ağır gelmişti. Yoksa bende onu düşünüyordum. Gidip görmek en güzeli. İyice gezin bakın hangisi mantığınıza yatarsa onu alınBende bagi 360 easyturn düşünüyorum hala araştırma aşamasındayım