Bebek arabası

Mutsuz Girl

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
69
17
18
33
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar bebek arabası araştirması yapıyoruz aklımızda Prego Range Pro travel ve Joie Chorome bebek arabası var ama kararsızım ilk bebeğimiz daha önce bir deneyimimiz olmadı .Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse memnun olurum

Çok yer kaplıyor mu kapatırken ve oturma kısmıyla mı kapanıyor yoksa sadece kasası ile mi?
Orta boy valizler kadar yer kaplıyor. Tekerleklerini cıkarmak kolay sığmadığı durumda kolayca çıkarabilirsiniz. İki türlüde kapatabilirsiniz oğlum 20 aylık kızım 2 aylık oğlumda kullandım şimdi kızımda kullanıyorum ama bazen ikisini beraber bindirip kullanıyorum bana mısın demiyor. Güneşliği baya yeterli oturma pozisyonları güzel önündeki plastik korumanın hizası güzel bazıları yüksek oluyor. Komple söküp yıkanıyor. Ha tavsiyem siyahını almayın zamanla illaki renginde azda olsa solma oluyor grisi falan daha güzel.

Bende stokke kraft doonayi araştırıyorum bunları da bilen var m

anladım teşekkür ederim

Prego range pro yu bende araştırdım ama kullananlar biraz ağır olduğunu tekerlerinin büyük olduğunu araç bagajında çok yer kapsadığını yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…