Doğuma Hazırlık Bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Burcin62

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
42
31
18
28
Güzel anneler sizlerden tavsiye almak istiyorum.. İlk bebeğim Allah izin ederse eylül de kavuşacağız. :) bebek arabası araştırıyorum malum ilk bebek biraz tecrübesiz kaldım. Arabayı şimdi mi almalıyım doğumdan sonra mı? Nasıl bir araba almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Cnm öncelikle rabbim hepimize sağlıkla bi avazda doğum nasip etsin sana tavsiyem kesinlikle doğumdan önce al doğumdan sonra aşısıydı doktor kontrolleriydi filan baya uğraşcan ve alırsanda travel sistem olan bebek arabalarından al cnm

Benim bebeğim 3 buçuk aylık oldu hala almadm Çünkü anakucağına koyuyorum beraber gidiyoruz nereye gideceksek

Bir de bebek kışa denk geliyor çok dışarı çıkacağımızı sanmıyorum yani kararsız kaldım ayrıyetten arabamız da var şuanda sadece ana kucağımı almalıyım

Amiin siz aldınız mı acaba

Ben yeni doğana da uyumlu baston aldım çok da kullanıyorum taşıması vs de güzel. Elele baston citi bebek arabası ben 350 TL ye almıştım indirimdeydi. İtalyan bi firma

Amiin siz aldınız mı acaba
Ben maddi sıkıntılarımdan dolayı alamadım o modeli, benimki ikinci el bi baston model bi akrabam yollamıştı onu kullanyorum şuan gebeyim ikinciye yine o arabamı kullancam cnm bahsettiğim modeli çevredeki çokkk kişi kullandı hepside memnun kalmıştı yinede seçim senin.

Bir de bebek kışa denk geliyor çok dışarı çıkacağımızı sanmıyorum yani kararsız kaldım ayrıyetten arabamız da var şuanda sadece ana kucağımı almalıyım
O zaman pusetli baston bebek arabası al chicco tavsiye ederim ben travel trio sprint kullandım üçlü iki çocukta memnundum genel olarak

Hayırlı doğumlar dilerim. Hafif , ergonomik, kolay açılıp kapansın. Tekerlekleri rahat dönüyor mu, kullanırken çok güç gerektiriyor mu yoksa rahat rahat ilerleyip dönüyor mu bunlara dikkat edin derim.

Ben kizim dogmadan once aldim. Ama travel sistem almadim. Ilerisini de düşününce Kesinlikle cok buyukler kaba ve kullanissiz oldugunu dusunuyorum. 2-3 arkadaşım elden çıkarmak için uğraşıyordu...Kendi acimdan bakinca özel aracimiz yok ve o kocaman bebek arabasiyla otobuse dolmusa binmek imkansiz geliyor bana. Bir de cocuk buyuyunce travel arabalar daha da yük gibi..ben onun yerine chicco liteway aldim. Hem tam yatırabiliyorsun hemde baston gibi kullanabiliyorsun. Çokta sağlam. Ancak tek favorim KANGURU kızım 20 günlükken kanguru kullanmaya başladım. 15 aylik şuan havalar ısındı sıcak oluyor diye daha yeni arabayı kullanmaya başladık. Minikken özellikle soğuk zamanlarda kangru cok rahat oluyor. Hem eşim, hem ailem kim görse her dk kanguruylasin diyordu. Cocuk için aldığım en iyi sey olduğunu düşünüyorum

Eylül’de doğum olacaksa bebek arabası alın bence..
Aralık Ocak ayları olsaydı alınmayabilirdi belki tam kış çünkü, bebek büyüdüğünde baston model ya da kabin tipi bir model iş görürdü. Ama Eylülmüş doğum.
Ben joie litetrax 4 travel sistem aldım. Dayanıklılığı kalitesi ve manevra kabiliyeti çok güzel.

Benim bebişimde aralığa denk geliyor İnşAllah. Bizde böyle düşündük. Kış olduğu için arabayla gidilmez ana kucağı kullanırız diyoruz.

Benim bebişimde aralığa denk geliyor İnşAllah. Bizde böyle düşündük. Kış olduğu için arabayla gidilmez ana kucağı kullanırız diyoruz.

Benim de aralıga denk geliyo sadece ana kucagı almam daga mantıklı yaza baston alırım diye düşündüm=)

Benim de aralıga denk geliyo sadece ana kucagı almam daga mantıklı yaza baston alırım diye düşündüm=)
Aralık olduğu için acele etmemeye karar verdik arada konusunda.
Ya baston tipini kullanabileciğimı sanmıyorum. Tutma yerini tutamam gibi geliyor

Aralık olduğu için acele etmemeye karar verdik arada konusunda.
Ya baston tipini kullanabileciğimı sanmıyorum. Tutma yerini tutamam gibi geliyor

eğer özel araban yok ise baston pusetin kullanımı gerçekten çok rahat ama özel araçlarda olmuyor tecrübeli olduğum için konuşuyorum. birde bu dönemde biraz sakıncalı ama önümüzdeki aylarda gidip bebek mağzalarında test edebilirsin. bu şekilde sana en uygununu bulacaksınıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…