Cnm öncelikle rabbim hepimize sağlıkla bi avazda doğum nasip etsinGüzel anneler sizlerden tavsiye almak istiyorum.. İlk bebeğim Allah izin ederse eylül de kavuşacağız. :) bebek arabası araştırıyorum malum ilk bebek biraz tecrübesiz kaldım. Arabayı şimdi mi almalıyım doğumdan sonra mı? Nasıl bir araba almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Amiin siz aldınız mı acabaCnm öncelikle rabbim hepimize sağlıkla bi avazda doğum nasip etsinsana tavsiyem kesinlikle doğumdan önce al doğumdan sonra aşısıydı doktor kontrolleriydi filan baya uğraşcan ve alırsanda travel sistem olan bebek arabalarından al cnm
Ben yeni doğana da uyumlu baston aldım çok da kullanıyorum taşıması vs de güzel. Elele baston citi bebek arabası ben 350 TL ye almıştım indirimdeydi. İtalyan bi firmaGüzel anneler sizlerden tavsiye almak istiyorum.. İlk bebeğim Allah izin ederse eylül de kavuşacağız. :) bebek arabası araştırıyorum malum ilk bebek biraz tecrübesiz kaldım. Arabayı şimdi mi almalıyım doğumdan sonra mı? Nasıl bir araba almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Ben maddi sıkıntılarımdan dolayı alamadım o modeli, benimki ikinci el bi baston model bi akrabam yollamıştı onu kullanyorumAmiin siz aldınız mı acaba
O zaman pusetli baston bebek arabası al chicco tavsiye ederim ben travel trio sprint kullandım üçlü iki çocukta memnundum genel olarakBir de bebek kışa denk geliyor çok dışarı çıkacağımızı sanmıyorum yani kararsız kaldım ayrıyetten arabamız da var şuanda sadece ana kucağımı almalıyım
Benim bebişimde aralığa denk geliyor İnşAllah. Bizde böyle düşündük. Kış olduğu için arabayla gidilmez ana kucağı kullanırız diyoruz.Bir de bebek kışa denk geliyor çok dışarı çıkacağımızı sanmıyorum yani kararsız kaldım ayrıyetten arabamız da var şuanda sadece ana kucağımı almalıyım
Benim bebişimde aralığa denk geliyor İnşAllah. Bizde böyle düşündük. Kış olduğu için arabayla gidilmez ana kucağı kullanırız diyoruz.
Aralık olduğu için acele etmemeye karar verdik arada konusunda.Benim de aralıga denk geliyo sadece ana kucagı almam daga mantıklı yaza baston alırım diye düşündüm=)
Aralık olduğu için acele etmemeye karar verdik arada konusunda.
Ya baston tipini kullanabileciğimı sanmıyorum. Tutma yerini tutamam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?