Merhaba. Dışarda bebeginizle ne kadar yalnız vakit gecireceginiz, yaşadığınız semtin kalabalığı, bebeğinizin dogacagi mevsim, evinizin asansorlu olup olmamasi araba seciminizi yonlendirmeli.
Ben Chicco duo travel sistem kullandım. Bebegim 10 aylık olana kadar pusetle kullandik. Pusette uyuyunca pusetle eve tasidik, arabada da aynı pusette uyuyabildi. Büyük kolaylık. Pusetsiz diğer travel sistemler gibi kocaman değil, baston puset gorunumunde. Yalnız bu hali bizim için hiç kullanışlı olmadi. Birincisi 10 aylık bir bebek için onu fazla acik gunseligi yüksek bir araba çok korunaksiz, soğuk, sıcak, güneş, ruzgar, yagmur farketmiyor. İkincisi 5. katta oturuyorum asansör yok, sokaklar çok dar ve kaldırımlar yetersiz. Bebek hep küçük kalmiyor, bir elde araba bir elde 10 kilo bebek. Ben egiliyorum arabayi açmak için o da benimle eğilip sarkiyor bakmak için. Arabayi açıp kapatana kadar kan ter içinde kaliyorum. Disariya bu sekilde tek basina cikmak asiri yorucu benim icin. Şu an hafif, tek elle katlanan, kapalıyken desteksiz durabilen, disarda yemek icin mama tablali, sırtı tam yatan, ruzgara gunese gore yön ayarlayabilmek için cift yönlü bir araba arıyorum.
Siz de koşullarınızı göz önünde bulundurarak yapın seciminizi. Puset oto koltuğu da olacağı için çok sağlam olmali ama araba o kadar da önemli gelmedi bana bizzat yasayinca. Şimdiki aklım olsa travel sisteme o kadar para verecegime konforlu pratik ortalama bir araba alirdim. Puseti de ayrıca alırdım.