Bebek İkinci El Bebek arabası ve otomatik sallanan salıncak vs aranıyor

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
123
37
Merhaba :KK24:
Henüz 1 aylık kız bebek için rahatına en uygun,temiz kullanılmış ve tabi ki fiyatıda bana uyan çift yönlü bebek arabası olan varsa resim ve düşündüğü fiyatı konu altına yazabilirse çok sevinirim

Ayrıca kızım kolik tümgün ağlamalarını ancak sallayarak durdurabiliyoruz.Elektrikli salıncak aldım lakin hız ayarı çok düşük geldi kızıma ve işimize yaramadı.Hızı kolik bir bebeği susturabilecek salıncak,hamak,beşik ne varsa lütfen paylaşın.Sıfırına işe yaramadığı halde tekrar para vermemek adına :KK51:

Chicco'nun Liteway PLUS baston puseti ve onun üzerine Key fit oto koltuğu aldım. Oto koltuğunu yerleştiriyorsun bebek sana bakar halde oluyor ve süper kullanışlı. Büyünce alttarafın fermuarını açıp hopp baston pusete dönüşüyor. Büyüyene kadar bir daha bir şey almana gerek kalmıyor. Ben tavsiye olarak yazdım. Oto koltuğunu satıyoruz ama alt kısmı daha kullanacağız :)
Salıncak da vardı ben de ama bugün kargoluyorum birine. Ama bebek kolikse şunu tavsiye edebilirim. Orhan Osman'ın Kolik albümünü indirebilirsin internetten. Mümkün olduğunca dinlenmeye alış ve sakin yaklaş bebeğe, yorgun ve sinirli olman da etkileyebiliyor. Allah yardımcın olsun :(

Chicco'nun Liteway PLUS baston puseti ve onun üzerine Key fit oto koltuğu aldım. Oto koltuğunu yerleştiriyorsun bebek sana bakar halde oluyor ve süper kullanışlı. Büyünce alttarafın fermuarını açıp hopp baston pusete dönüşüyor. Büyüyene kadar bir daha bir şey almana gerek kalmıyor. Ben tavsiye olarak yazdım. Oto koltuğunu satıyoruz ama alt kısmı daha kullanacağız :)
Salıncak da vardı ben de ama bugün kargoluyorum birine. Ama bebek kolikse şunu tavsiye edebilirim. Orhan Osman'ın Kolik albümünü indirebilirsin internetten. Mümkün olduğunca dinlenmeye alış ve sakin yaklaş bebeğe, yorgun ve sinirli olman da etkileyebiliyor. Allah yardımcın olsun :KK43:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kolik cd lerini,fön süpürge makinalarını,zinco vs her yolu denedim geriye şöyle ayakta salladığımız hızda onu sallayacak bir alet kaldı:KK64:

İlanım güncel.Bebek arabası ihtiyacım biraz daha acil bizim kız dışarıda gezdirilmeyi pek sever oldu:) Araştırmalarıma göre travel sistem ve çift yönlü olması tercihimdir

Back