Bebek İkinci El bebek arabası ve mama sandalyesi

TDS

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2009
1.500
48
[/B]Arkadaşlar kızımın az kullanılmış bebek arabasını ve mama sandalyesini satıyorum
Bebek arabası Crystal baby lifos modeli koyu gri pembe çok kullanışlı tam yatan sırt, geniş alt sepet, çift yönlü, ayak örtüsü var, tentesi tam kapanıyor çok temiz garantisi devam ediyor temmuzda aldık kışın dışarı çıkmadığı için çok az kullandık hafta sonu resim ekleyeceğim internette fiyatı 220-250 arasında değişiyor katlanınca dik duruyor ve az yer kaplıyor 130 lira

stork marka lacivert çift tepsili mama sandalyesi sırtı 3 kademe ayarlanıyor beş nokta emniyet kemeri var tepsileri tamamen çıkabiliyor katlanabiliyor ve katlanınca az yer kaplıyor oturma bölümü yukarı aşağı inip çıkabiliyor böylece yükseklik ayarını istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz bebeğin 5 aydan itibaren her döneminde kurtarıcıdır hareketli zamanlarında rahatca ve güvenle yemeğini yedirebilirsiniz, siz mutfakta iş yaparken bebeğinizi oturtup önüne koyduğunuz oyuncaklarla o oynar ve sizi gördüğü için huzurlu olur ben çok memnun kaldım ve faydasını gördüm temiz ve sağlamdır 17 kilo taşıma kapasiteli emsalleri nette 175 ile 250 arasında değişiyor 100 tl ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim bu özelliklerde ve kalitede bu fiyata bulunmaz

Son düzenleme:
arkadaşlar her ikiside tertemizdir lekesiz ve hasarsızdır arabanın sıfırdan tek farkı etiketinin olmaması ve birkaç kez kullanıldığı için tekerlerinin toz olması onun dışında temiz ve kullanışlıdır

$CRYSTAL-BABY-CB-606-LIFOS-BEBEK-ARABASI-YENI__50454104_2.jpg
arabanın resmi bu tentesi tam kapanıyor tekerleri ideal büyüklükte ve ön dört arka iki teker olduğu için sürüş kolaylığı sağlıyor sürüşü rahat

Son düzenleme:
nerede oturuyorsuuz ? mama sandalyesi en son bu kadar mı fiyatı *

arkadaşlar kargo ödeyeceğinizi de hesaba katarak araba 110 mama sandalyesi 80 olur

hemşerim mama sandalyesinin resmini koyabilirmisin acaba

merhaba acaba bebek arabasıyla toplu taşıma araçlarını kullandınızmı.bu modeller dolmuşa filan sığıyormu.

canım gaziantepteyim ikisinide alsam kargo cokmu tutar bi bilgin varmı?

burdan hesaplayabilirsiniz

Ptt Kargo‘nun 2013 yılındaki güncel fiyat listesi üzerinden bazı fiyat örnekleri aşağıda yer almaktadır.

500 gr. 30cm x 30cm x 30cm kutu yurtiçi gönderim ücreti 12tl

1000 gr. 20cm x 20cm x 20cm kutu yurtiçi gönderim ücreti 12tl

1000 gr. 30cm x 30cm x 30cm kutu yurtiçi gönderim ücreti 12tl

1000 gr. 30cm x 40cm x 50cm kutu yurtiçi gönderim ücreti 20,25tl

Gönderinin ağırlığı 15kg a çıksa bile değişmiyor.

15kg. 30cm x 40cm x 50cm kutu yurtiçi gönderim ücreti 20,25tl

Koli boyutları arttırıldığındaysa ücret aşağıdaki gibi oluyor.

15kg. 50cm x 50cm x 50cm kutu yurtiçi gönderim ücreti 36,75tl

mesela puset taşımalı ana kucagı bana 16 ye geldi burdan optimum arkadaştan satın almıştım kapıda ödemeyle 16 tl ödedim
pusette 3 kilo var aşagı yukarı

$001.jpg $002.jpg $003.jpg $004.jpg
tepsili hali tepsisiz hali ve katlı hali tepsisi kullanılmışlıktan dolayı biraz çizik zaten alır almaz ilk kullanımda çizilmeye başlıyor çünkü plastik

ancak kargo ne kadar tutar bilmiyorum biraz ağır olabilir

kaç kilo oldugu yazmıyormu bi yerlerinde bi baksana hesaplarız şimdi

yok yazmıyor aynısından birkaç sitede var ama ebat ve kilo bilgisi yazmıyor bir sitedede 129 tl ymiş ama tükendi yazıyor ilk kez bu kadar düşük fiyata gördüm hep 200 civarı oluyordu

X