bebek arabası tavsıyenız???butçe 1000 tl pusetle bırlıkte...

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
kızlar yardımmm lutfennnn!!!dun esımle bırlıkte mınık kusuma cıcıler almaya gıttıkk!!guzel guzel badıler,ayakkabılar,takımlar fılan...e bebek e de gırdık halıyle..bebek arabalarına bakalım dıye..kampanya varmıs.bızım aklımızda uzun arastırmalarımızın sonucunda kraft twıst modelı aydın vardı.orda ynısını gorduk,ama adam tavsıye etmedı..bebek buyudukten sonra kullanamıyooo dedı..hemde tavsıye ettıgı urunden 250 lıra daha pahalıydı..adamın tavsıye ettıgı nuna dıye bı marka..benıım cok hosuma gıttı...araba 8 kılo..hafıfı,o kadar cobuk kolay katlanıyokı..bırde nuna yı alırsak 200lıralık hedıye cekı verıcekkmıs..bu arada nuna pusetıyle bırlıkte 800 gelıyoo..kızlar cok kararsız kaldım yaa bı ıncelesekte kampanyadan bırlıkte yaralansak...stok sorunu yokmus,nısan ayına kadar... Nuna Pepp Bebek Arabası Scarlet - e-bebek.com
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı - e-bebek.com nuna nın acıklamalı vıdeosu var sayfada gezındıgınızde kendılıgınden acılıyoo zaten.

kızlar yardımmm lutfennnn!!!dun esımle bırlıkte mınık kusuma cıcıler almaya gıttıkk!!guzel guzel badıler,ayakkabılar,takımlar fılan...e bebek e de gırdık halıyle..bebek arabalarına bakalım dıye..kampanya varmıs.bızım aklımızda uzun arastırmalarımızın sonucunda kraft twıst modelı aydın vardı.orda ynısını gorduk,ama adam tavsıye etmedı..bebek buyudukten sonra kullanamıyooo dedı..hemde tavsıye ettıgı urunden 250 lıra daha pahalıydı..adamın tavsıye ettıgı nuna dıye bı marka..benıım cok hosuma gıttı...araba 8 kılo..hafıfı,o kadar cobuk kolay katlanıyokı..bırde nuna yı alırsak 200lıralık hedıye cekı verıcekkmıs..bu arada nuna pusetıyle bırlıkte 800 gelıyoo..kızlar cok kararsız kaldım yaa bı ıncelesekte kampanyadan bırlıkte yaralansak...stok sorunu yokmus,nısan ayına kadar... Nuna Pepp Bebek Arabası Scarlet - e-bebek.com
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı - e-bebek.com nuna nın acıklamalı vıdeosu var sayfada gezındıgınızde kendılıgınden acılıyoo zaten.

canım mesajın ilk kısmını okuyunca benim aklıma direkt kraft travel sistem geldi istediğin kritallere uyuyor onun için hemde bnim bi arkadaşında ondan var çok büyük görünüyor ama puset olarakta kullanıldığı için puseti çıkınca sadece iskeletikalıyo ve çok yer kaplamıyor. arkadaşın kızı 2 yaşında dışarı da uyuduğunda falan yatırıyor ama onun dışında binmiyor. çünkü ne olursa olsun çocuklar yürümeye başladıktan sonra istesende binmiyor arabaya ya biskletlerden ya da baston arabalardan alıyorsun.

diğer i hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım :)) şimdiden hayırlı olsun

chiccoyu tavsiye ediyorum anakucagi ayni zamanda oto koltugu ve arabayi 665tl ye aldik arabayi henuz kullanmadim ama ozellikle hafif olusu bize cazip geldi...

britax römer b-smart kullanıyorum tekerlekleri büyük oldugu için kullanımı çok rahat ve çok saglam bi araba tavsiye ederim

biz buggster marka aldık pusetı monte edilebilenden hemde oto koltugu oluyor buyuyunce araba aparatını takıyorsun 1000 tl fıyatı vardı 200 tl hediye çeki verdıler onlada kalan ıhtıyaclarını tamamladık:)

kızlar artıl bebek arabası gormek ıstemıyrumm...sıkıldımmmm arastırmaktn...bugun toker bebeye gıttık oradada kraftın twıst modelını 800 e caprı modelını 700 verecek..sızce hangısını alsam.. Kraftbaby.com - Kraftbaby.com -

canım ben kraft twist kullandımkullanışı çok güzel ama capri modelini de duymuştum,
daha öncesinde maxi cosi kullandım araba elimde kaldı çok dayanıksız bir bebek arabası, sonrasında kraftı kullanınca aradaki farkı daha iyi anladım,

canım kraft twist kullanıyorum çok da memnunum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin büyük gibi görünüyor ama tekerlekler bile pıt diye bir düğmeye basınca çıkıyor ben bebeğimle beraber alışverişe gidiyorum arabanın arkasına rahatçca koyuyuorum
çok memnunum bu güne kadar da hç sıkıntı yaşamadım keşke başka bir rengini alsaydım dediğim oldu ama :) üründen hıç sıkıntım yok açıkcası

Back