- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.444
-
- Konu Sahibi hayatisiltisi
Hala memnun musunuz? Alt sepetine eşya çanta fln koyabiliyor msnz rahatcabiz bebek arabası inglesinatriology aldık aradığımız tüm özellikler mevcut bu modelde ama araştırdığım diğer modeller özelliklerine göre şöyle idi:
chico urban: çift taraflı kullanım, kolay kapanma, ana kucagı puset ayrı takılması, tekerlekleri büyük ve sağlam, ana kucağı hafif, tek dezavantajı iskeletinin agır olması
Graco evo: çift taraflı kullanım, kolay kapanma, ana kucagı puset ayrı takılması, tekerlekleri büyük ve sağlam, dezavantajı ana kucağı ve iskeletinin agır olması
Britax römer: orta ağırlıkta, büyük tekerli, ana kucagı puset ayrı takılması,kolay kapanma, çift taraflı kullanılmıyor.
maxi cosinin bir modeli hem baston tipi hem de ana kucağı takılabiliyordu, ben onu da çok beğendim, çok hafif, tek elle kapanma, az yer kaplaması, ancak tekerlekleri küçük ve çift taraflı kullanılmıyor.
Eğer ileride baston tipi de alacaksanız ağır olan modellerden seçebilirsiniz.
Daha kullanmadım cnm:)Hala memnun musunuz? Alt sepetine eşya çanta fln koyabiliyor msnz rahatca
Biz de ilgileniyoruz da, hamilelik takviminizi göremeyince bebek doğmuş kullanmışsınızdır diye düşündüm.. Biz ana kucağı ve oturma ünitesi düşünüyoruz sadece, ne kadar aldınız siz bir de ne zaman? 2ay önce ile bu gün arasında 600tl fark geldiDaha kullanmadım cnm:)
Evet ben daha uygun aldım zamdan önce 2500 düBiz de ilgileniyoruz da, hamilelik takviminizi göremeyince bebek doğmuş kullanmışsınızdır diye düşündüm.. Biz ana kucağı ve oturma ünitesi düşünüyoruz sadece, ne kadar aldınız siz bir de ne zaman? 2ay önce ile bu gün arasında 600tl fark geldi
Siz 2500den de mi aşağı aldınız?Evet ben daha uygun aldım zamdan önce 2500 dü
Yok 2500e aldım ben şimdi 2900- 3200 gördüklerimSiz 2500den de mi aşağı aldınız?
O zaman almadığımıza pişman oldum şimdi göz göre göre 300bin lira vermek koyuyor arkadaş da 2400ken aldı hemen hemen iki ay önceYok 2500e aldım ben şimdi 2900- 3200 gördüklerim
haklsnz aslında biz de zamlanacak die erkenden aldık zaten gerçi tüm bebek arabalarında zamlanma oldu o dönemO zaman almadığımıza pişman oldum şimdi göz göre göre 300bin lira vermek koyuyor arkadaş da 2400ken aldı hemen hemen iki ay önce