Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası tavsiyeleri

hayatisiltisi

Kalbiyolojik anne
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
961
2.444
Sevgili anneler :) Gelecek kızım için bebek arabası bakıyorum bu ara... Dayanıklı olsun, sırtı tam yatabilsin ve önünde tepsisi olsun istiyorum. Çok çeşit ve geniş bir fiyat aralığı var baktığım kadarıyla.

Öyle absürt pahallı birşey istemiyorum, eşim bin liraya kadar bak dedi ama bin lira bile çok geliyor bana. tek eksik o değil sonuçta.

Kullanıp memnun kaldığınız arabalarınızın marka modelleri ile ilgili bilgi alabilir miyim? Bir de ben sırtının yatması ve ön tepsisinin olmasına dikkat ediyorum. başka dikkat etmem gereken nesi var?

İnternetten baktığım kadarı ile hemen hepsinin itme kolunda düğmeli bir mekanizma var, oradan tek elle kapanabiliyor sanırım. ama mesela şikayet var'a girip bazı modellere baktığımda engebeli yolda, bebek içindeyken kapanma sorunu yaşayanlar gördüm. Bunu almadan nasıl anlayabilirim.

Tavsiye ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler :)

5,5 aylık kızım var biz Quinny zap kullanıyoruz. Ana kucağı maxi cosi. İkisindende çok memnunuz. 3 tekerlekli katlanınca çok küçük oluyor. Yedek tekerleklerinide aldık evde ve dışarda ayrı teker takıyoruz. Sürüşü çok rahat manevra kabiliyeti çok iyi. Ben evdede kullandığım için tekerlerin kolayca çıkıp takılması çok işime yaradı. Alırken 3 tekerlekli olması nedeniyle denge problemi yaşarmıyız diye endişe etmiştik hiçbir problem yaşamadık aksine sürüşte 3 teker olması manevra için kolaylık sağladı. Tabi bizim gezdiğimiz yerler ev alışveriş merkezi park. Çok taşlı yollarda kullanmadık

biz bebek arabası inglesinatriology aldık aradığımız tüm özellikler mevcut bu modelde ama araştırdığım diğer modeller özelliklerine göre şöyle idi:

chico urban: çift taraflı kullanım, kolay kapanma, ana kucagı puset ayrı takılması, tekerlekleri büyük ve sağlam, ana kucağı hafif, tek dezavantajı iskeletinin agır olması

Graco evo: çift taraflı kullanım, kolay kapanma, ana kucagı puset ayrı takılması, tekerlekleri büyük ve sağlam, dezavantajı ana kucağı ve iskeletinin agır olması

Britax römer: orta ağırlıkta, büyük tekerli, ana kucagı puset ayrı takılması,kolay kapanma, çift taraflı kullanılmıyor.

maxi cosinin bir modeli hem baston tipi hem de ana kucağı takılabiliyordu, ben onu da çok beğendim, çok hafif, tek elle kapanma, az yer kaplaması, ancak tekerlekleri küçük ve çift taraflı kullanılmıyor.

Eğer ileride baston tipi de alacaksanız ağır olan modellerden seçebilirsiniz.

Hala memnun musunuz? Alt sepetine eşya çanta fln koyabiliyor msnz rahatca

Daha kullanmadım cnm:)
Biz de ilgileniyoruz da, hamilelik takviminizi göremeyince bebek doğmuş kullanmışsınızdır diye düşündüm.. Biz ana kucağı ve oturma ünitesi düşünüyoruz sadece, ne kadar aldınız siz bir de ne zaman? 2ay önce ile bu gün arasında 600tl fark geldi

Evet ben daha uygun aldım zamdan önce 2500 dü

biz geçen gün gitti gidiyordan kraft bukle aldık. kırmızı siyah renkte. 850 tl idi. 1000 tl üzerine 100 tl maxipuan vardı. ıvır zıvır bazı şeyleri de aldık. 100 tl maxipuan kazandık. yani bebek arabamız 750 tl'ye geldi... 2 gün içinde elimize ulaştı. gerçekten denildiği gibi hafif bir araba. iyi ki twist eco almamışım dedim... 8 kilo bişeycik ve oldukça şık :) şimdiden öneriyorum...

Üstünden bayağı zaman geçmiş ancak biz de quinny zap kullanıyoruz, çok da memnunuz. 6 aydır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…