Bebek İkinci El Bebek arabasi tavsiye

Efnan ebrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
20
37
Uygun fiyata bisey ariyorum nette bunu buldum sizce nasil kullanan varsa yorum yapabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20180212-131804.png
    132,6 KB · Görüntüleme: 171
Cnm e bebekte bugun chico larda indirim var,gene e bebekte baska marka arabalarda var uygun fıyatlı sitesinden bak istersen ama 100liralık arabadanda cok uzun ömür bekleme. Bide al bebek var onlar da uygundu

Kızlar sizce bunlar nasıl hiç kullanan var mi

Eklentiler

• 20180218_233622.png
    224,1 KB · Görüntüleme: 185
Kızlar sizce bunlar nasıl hiç kullanan var mi
Canm böyle arabalar ağır oluyor.Bagajda da çok yer kaplıyor.

Baston travel bakabilirsin daha hafif hem az yer kaplar.Ben bu tip Casual marka arabayla yalnız çıkarken çok zorlandım.Onu sattım baston aldım

https://www.babymall.com.tr/urun/ha...O0gaOgZsi481NhGEe1XtHqErV0muoe9saAo8kEALw_wcB

Arkadaşım bunu aldı trendyolda vardı bi ara.Kare oluyor kapandığında.Baston kısmının kumaşı sökülebiliyor ana kucağı öyle de takılıyor.

Benim baktigim da sokulebiliyor ana kucagida takılıyo encokta yatak şeklinde olmasını sevdim ama emin olmadim

Benim baktigim da sokulebiliyor ana kucagida takılıyo encokta yatak şeklinde olmasını sevdim ama emin olmadim

Evet sökülebiliyor :) Güzel duruyor kullanmadan da anlamıyor insan.Bana da ağır vs dediler almıştım :) hayrlısı olsun canm.Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…