Bebek arabası sorunsalı yardım ?

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
30
IMG_1663.JPG
IMG_1662.JPG
IMG_1663.JPG
IMG_1662.JPG
Merhaba arkadaşlar,İlk hamileligim ve Allah nasip ederse mayıs ayında kucagıma alacagım... yavaş yavaş başlıyorum artık birşeylere, çocuk odası annem gil yatagı şuyu buyu kaynanam gil, görümcelerim kıyafetleri ablam gil öyle yani şimdiden herşeyi herkeste tamam sayılır bir eksik Bebek arabası bu konuda hassas bir insanım,Kol kaslarım çok fazla güçlü degil öyle taşıması zor olan arabalar istemiyorum... Yegnim gilin vardı bir sürmeye kalkınca bile zapt edemiyordum... Bu yüzden uygun fiyatlı 900- 1.250 arası bir bütçede bebek arabası ve puset düşünüyorum. Çocugun saglıgı içinde rahat ve benim taşıması kolay olacak bir araba istiyorum istedigim model tarzı bu ama çok fazla fiyatları 4.500 flan bu modelde iyi uygun fiyatlı biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim... Veya önerebileceginiz başka modellerde olur rahatlıgı ve sürmesi açısından şimdiden teşekkürler herkese

bizimde ilk bebeğimiz olacak bebek arabası araştırmaları yapıyoruz sorup soruşturuyoruz. E ebebekte cuma günü bir araba inceledik. Kraft twist deco diye bende onu soruşturmak için başlık açmayı düşünüyorum :) kullanıcı yorumları önemli..
Özellikleri güzel sürüşünü denedim baya rahat çift yönlü bi incelemenizi tavsiye ederim şuanda indirimde fiyatı 1249.
Bizi cezbedecek başka bir ürün bulamaz isek şuan için bu arabayı almaya sıcak bakıyoruz.

Bebek arabası önemli bir konu cidden birde ilk bebek olunca,Tecrübesiz oluyor insan. Etrafımdakilere soruyorum aman git 150 tl şurdan bitane al diyor. Ama ben çocugumun saglıgını düşünmek zorundayım bel saglıgını rahatlıgını, Ya sonra biraz büyüdügünde dişlerini kenarlara geçirir ve boya kalıntısını agzına alırsa kenarlardaki demirleri flan diye düşünüyorum yegnim çok yapar, ve bu sonraları zarar olur diye 150 tllik arabaya bakmak dahi istemiyorum... Bu dedigin tipte arabalarda bebegin sırt kısmı nasıl rahat eder onu düşünüyorum,Ve birde arabanın agırlıgı ne kadar fazla agırsa bebekte olacak çantası flan taşıyamam,Ama araba güzel ama benim pek tercih ettigim bişey degil ;(

X