Merhaba,
çift yönlü bebek arabası arıyorum ama yeteri kadar kullanıcı yorumu bulamadığım için karar veremiyorum. çift yönlü derken yönü tutma sapından değişenleri kastediyorum, oturağın takılıp çıkarılması özellikle çocuk içindeyken hiç kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. bulduğum bazı modeller şunlar;
-chicco imove
-graco symbio
-pierre cardin twist
-kraft twist
bu modelleri kullananlar varsa lütfen bana yorumlarını yazsınlar. benim bilmediğim başka çift yönlü araba varsa lütfen onu da yazın. hepinizi seviyorum :) siz olmasanız ben ne yaparım :)![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
çift yönlü bebek arabası arıyorum ama yeteri kadar kullanıcı yorumu bulamadığım için karar veremiyorum. çift yönlü derken yönü tutma sapından değişenleri kastediyorum, oturağın takılıp çıkarılması özellikle çocuk içindeyken hiç kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. bulduğum bazı modeller şunlar;
-chicco imove
-graco symbio
-pierre cardin twist
-kraft twist
bu modelleri kullananlar varsa lütfen bana yorumlarını yazsınlar. benim bilmediğim başka çift yönlü araba varsa lütfen onu da yazın. hepinizi seviyorum :) siz olmasanız ben ne yaparım :)
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)