kızlar, ilk bebeğimle başbaşayız, 35 günlüğüz. bebek arabamız yok daha. almayı düşünüyoruz ama pusetmi bastonmu çift yönlümü birsürü seçenek war karar weremiyorum. bi ANE BEĞENDİM AMA kullanan warmı acaba. yorum yazarsa kullananlar sewinirim. weya tawsiye edebileceğiniz şöyle çok pahalı olmayan araba önerilerinizi bekliyorum
beğendiğim araba bu kullananlardan yorum bekliyorum
puset tam yatınca genişliğine bak o önemli bebek büyüdükçe sığmamamaya başlıyor ( gerci benim kız yatak olarak kullandığı için bizde önemli bi sorundu bu ).. kuş kadar hafif olmalı bi elinde cocuk sırtında çanta varken öbürüyle puseti taşıyabilesin.. araban varsa kaldırıp bagaja sen koyabilmelisin...katlanınca çok yer kaplamamalı.. tekerlekleri çok büyük olmamalı sığmıyor biyere..ön arka yön değiştirme faydalı.. aklıma geldikçe yazarım :)
baston pusetler arabada gezmeyi seven büyük bebekler için uygun.. komple bez onların içi..ana kucagı en çok 5 aya kadar kullanabilirsin sonra normal puset alman lazım daha tam oturamıyo olduğu için içinin rahat sırtının destekli oturma kısmının normal olması lazım..bide ana kucağı içinde bel desteği al mutlaka.. bebek eşyaları satan mağazalarda bulabilirsin..çogu ana kucağının ortası çukur...o bel desteği belini dolduruyo yoksa bebek çok küçükken poposunun üstüne oturmuş oluyo..
merhaba, ben de 30 haftalık gebeyim. maxi cosi citi 'ye baktık. fakat kullanan birinin deneyimlerini duymadan almak istemedim. kullanışlı mıdır? oto koltuğu rahat mıdır? tekerlekleri, kullanımı, aklıma gelmeyen daha başka nitelikler.. :) yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi günler.