Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası seçimi!!

dreamisland

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
19
0
6
İzmir
arkadaşlar uzun süredir bu konuyu araştırıyorum, yardımınıza ihtiyacım var.
bebe confort elea ve concord neo 2013 arasında kaldım. kullananların yorumlarını bekliyorum.
bir de eğer elea alırsam ana kucağı olarak maxi cosi pebble ile bebe confort arasında kaldım. Arada 100tl fark var. söylenene göre bel desteği sadece maxi cosi de varmış, bebek için de daha güvenliymiş. bilginiz var mı?????

Valla arkadasım benim bildiğim 0-9kg da en güvenli oto koltugu maxi cosi.. Onu da kendi arabası ve quinnyle birlikte kullanabiliyorsun. Maxi cosi alırsan bazasına kitlenenleri var 9-18 ayda da baza almadan yeni koltuk alıp aynı bazaya monte edebiliyorsun. Ben çok begendiğim için concorde neoyla graco symbio arasında kalmıştım gracoyu tercih ettim ama bazasız ana kucagının cok sıkıntısını cektım. Emniyet kemeriyle baglaman gerekiyor ve kışı var cocugun uyudugu zaman var zor oluyor. Baza olsaydı şık diye oturtup devam ediyorsun..
Ama sunu da soylemeden gecemeyecegım ben de travel system koca arabalardan sectım ama butun bagajı kaplıyor. Bazen güzel kaliteli bir baston mu alsaydım acaba dıye dusunmuyor da degılım... Şimdi 1,5 yasında oldu dogru duzgun bınmıyor bile arabasına bagajda koca şey gezip duruyor :)

Back